Повече от 10 часа продължават преговорите между екипите на ГЕРБ-СДС

...
Повече от 10 часа продължават преговорите между екипите на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Повече от 10 часа продължават преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за бъдещото управление на страната

Повече от 10 часа не престават договарянията сред екипите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в постройката на някогашния партиен дом, където краткотрайно се обитава Народно събрание. Неделният ден беше последният, преди консултациите на президента, които стартират от на следващия ден. Защо обаче и от двата преговорни екипа бяха единомислещи, че няма да дават изказвания и какъв знак е това?

Разговорите започнаха още през вчерашния ден,

Тази заран преди възобновяване на договарянията зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Деница Сачева, която е част от преговорния екип, съобщи пред медиите, че.

Освен нея от страна на ГЕРБ-СДС в диалозите вземат участие вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел, както и заместник-председателите на парламентарната група Рая Назарян и Теменужка Петкова.



В преговорния екип на ПП-ДБ са министър председателят в оставка Николай Денков, съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ – Кирил Петков и Асен Василев, и съпредседателите на „ Демократична България “ - Христо Иванов и Атанас Атанасов.



В понеделник и вторник президентът Румен Радев ще организира съвещания с парламентарно показаните партии след оставката на кабинета " Денков ".





Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР