Потребителите са възхитени от необичайното куче. Породите кучета често се кръстосват

...
Потребителите са възхитени от необичайното куче.
Породите кучета често се кръстосват
Коментари Харесай

Куче, което е кръстоска между немска овчарка и шарпей, стана хит в интернет

Потребителите са възхитени от необикновеното куче.

Породите кучета постоянно се кръстосват и това води до изненадващи, а от време на време и изцяло непредвидени резултати. Домашният любим метис постоянно е изненада, тъй като неговият размер или цвят не могат да бъдат планувани.

Седеммесечно кученце на име Ханим взриви мрежата. Бебето се роди от инцидентната обич на немска овчарка и шар пей, наследявайки чертите и на двамата родители.

Муцуната на кучето е от сътрудника на комисар Рекс, само че си има и кожа с гънки, по този начин присъщи за идващите от Китай шарпеи.

Собственикът на неповторимия домакински любим показа, че той има другарски манталитет, слуша стопанина и се държи добре на публични места. С непознати Ханим също е извънредно вежлив.

Красавецът е пораснал до внушителни размери и тежи към 30 кг.

Снимка на извънредно куче събра няколко хиляди лайкове. Десетки хора оставиха мнения и похвали под поста, цялостни с екстаз и учудване.

„ Очарователно творение ”, „ Никога не съм виждал такава комбинация. Хубавец! “, „ Каква зурла! Уникален е – това е несъмнено ”, споделят мненията си потребителите на уеб страницата Reddit.

Този сладур в действителност изумява със своята осанка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР