Потребители на Туитър споделят истории, когато са последвали нечий съвет

...
Потребители на Туитър споделят истории, когато са последвали нечий съвет
Коментари Харесай

Не приемайте съвети от тези хора

 шептене

Потребители на Туитър споделят истории, когато са последвали нечий съвет и след това доста са съжалявали за това под хаштаг #badadvice. А когато житейският ти опит не е доста огромен, елементарно може да се „ подхлъзнеш “.

Джон Стам: „ Когато бях дребен, започваше да ми прилошава, когато се въртях в кръг. По-големият ми брат сподели: „ Завърти се на другата и ще мине “.

Тийа Айви: „ Казах на по-малкия си брат, че би трябвало да яде кожата на банана, вместо самия банан. Той яде по този начин две седмици “.

Блейк Стенли: „ Хванах стомашна зараза, попитах баба си какво може да ми помогне. Тя сподели: „ Водка “.

Лукас: „ При първото ми вървене на суши бар мой добър другар ми сподели: „ Вземи това зеленото “ и го размажи по цялото суши, по този начин е по-вкусно “.

Ед Хил: „ На рождения ми ден татко ми сподели, че е жестоко да разтварям подаръците си пред другите. Отидох в стаята си и отворих неговия подарък: беше празна кутия “.

Алексия: „ Сложих бекон върху пъпката, тъй като баба ми сподели, че по този начин ще изчезне. Тя порасна “.

Хулио Пинеда: „ Когато ме беше позор да вървя по потребност в храстите, майка ми споделяше: „ Затвори очи и няма да схванеш кой те е видял “.

Тим Дрейк: „ Баща ми сподели, че асансьорът има гласово ръководство. Изгубих 10 минути, крещейки „ Нагоре “ преди татко ми да ми каже, че гласовото ръководство не работи “.

Ебъл Дийн: „ Брат ми един път ми сподели „ За да избегнеш неловкостта, започни да правиш бийтбокс откакто пръднеш. По-късно ще ми благодариш “.

Кристи Форд: „ Баща ми: „ В първия ти ден на учебно заведение по време на обяд отиди и удари най-голямото дете и никой след това няма да те тормози “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР