Потъналата вдън земя в последните години чалгадива Кати отново е

...
Потъналата вдън земя в последните години чалгадива Кати отново е
Коментари Харесай

Помните ли фолк певицата Кати? Залюби кмет от Югозапада

Потъналата вдън земя в последните години чалгадива Кати още веднъж е в плен на любовта. След като преди 3 години трагично се раздели с половинката си Николай, поради който заряза светлините на прожекторите, волната пеперуда на попфолка е намерила щастието в прегръдките на млад политик, написа “Уикенд”.

Новата възлюбена на Кати е изтъкнат функционер на партия в Югозапада, като сега е областен кмет в родния град на певицата - Петрич. Двамата се срещнали по работа – амбициозната певица, която се изхранва с дребна търговия с облекла и обувки, реши да разшири бизнеса си през лятото. Освен бутика си в столицата, русото Барби отвори магазинче и в центъра на Стоманения град.

Покрай безкрайната бумащина и десетките разрешителни, които й се наложило да вади обаче, Кати се трансформирала в непрекъснато наличие в локалната администрация. 30-годишният областен кмет незабавно й хвърлил око, само че нямал смелостта да я предложения на среща. Едва когато всички документи били вкарани в ред, управникът се престрашил да вземе телефона на певицата от една декларация и да й се обади.



Отначало 39-годишната Кати била скептична към домогванията на новия си почитател, а и откровените й желания към по-възрастни и богати мъже я спирали да се впусне в спекулация с младока. В последна сметка певицата решила да му даде късмет и даже към този момент го е срещнала с дъщеря си Джулиана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР