Пострадалите при адската катастрофа на магистрала Тракия, при която загинаха

...
Пострадалите при адската катастрофа на магистрала Тракия, при която загинаха
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Страшни подробности за кървавото меле на "Тракия", едната кола е по таван

Пострадалите при адската злополука на автомагистрала " Тракия ", при която починаха четирима турци, измежду които и дете, сега се намират в незабавен център в Университетска болница " Пловдив ". Ранените при мелето също са турци. Те са младо семейство. Родителите са на по 32 години, а детето е на 7 годишна възраст, научи БЛИЦ от свои източници.

В момента им се водят проучвания. По непотвърдена информация, няма заплаха за живота им.

Появиха се и първи фотоси от жестоката злополука, станала тази заран на 107 км на Автомагистрала " Тракия ". От фрагментите се вижда, че единият автомобил е по таван.

Припомняме, че както БЛИЦ писа три дами и едно дете са починали при жестоката злополука станала тази заран на Автомагистрала " Тракия ".






По наша информация те са пътували в автомобил с турска регистрация и евентуално са гастарбайтери. Припомняме, че по първични данни лек автомобил „ Фолксваген Транспортер “ се е блъснал в товарен „ Мерцедес 317 “. В резултата на удара на място са починали четирима, а други трима са настанени в болнично заведение. Извършен е оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Инцидентът е станал на 107-ми километър на аутобана.

Обходен маршрут:. п.в. Пазарджик – път II-37 гр. Пазарджик – път I-8 Пазарджик - Пловдив – път III-8008 - п.в. Цалапица. Движението се контролира от пътни служители на реда.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР