Пострадалите от природното бедствие в района на Южното Черноморие и

...
Пострадалите от природното бедствие в района на Южното Черноморие и
Коментари Харесай

Призовават за удължаване на срока за завеждане на претенции след наводненията по Южното Черноморие

Пострадалите от естественото злополучие в региона на Южното Черноморие и Странджа от 5 септември при първа опция могат да се извърнат към застрахователя си и да подадат съобщение за рекламация.

Това оповестяват от Министерство на вътрешните работи по отношение на многочислени запитвания по повод приемането на застрахователни компенсации във връзка материални вреди, получени от наводнението по южното Черноморие и на база извършена с представители на Асоциацията на българските застрахователи среща.

При заявяване на рекламация, не е належащо да се показват документи, които да удостоверяват, че такова наводняване се е случило в този регион и на тази дата.

В случай, че потърпевшото имущество е моторно транспортно средство, каравана или различен тип ремарке, не би трябвало да се смъкват регистрационните му табели.

След реализиране на контакт със застрахователя, прецизно да бъдат следвани неговите указания.

От страна на Асоциацията на българските застрахователи към застрахователите е насочен апел да удължат периода за завеждане на искания по отношение на това събитие колкото е належащо, с цел да могат умерено да бъдат признати и обслужени всички потърпевши.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР