Постигнато е крайно споразумение с протестиращите, то е подписано от

...
Постигнато е крайно споразумение с протестиращите, то е подписано от
Коментари Харесай

Имаме споразумение с протестиращите, внасяме го в парламента, обяви Денков

Постигнато е извънредно съглашение с протестиращите, то е подписано от главните участници в срещата – това разгласи министър председателят Николай Денков след траялите повече от седем часа през днешния ден договаряния в Народното събрание сред контактната група на протестиращите пети ден миньори с членове на кабинета и представителите на всички парламентарно показани политически сили  без БС. Документът ще бъде изпратен в Народното събрание за гласоподаване, сподели Денков. Не е ясно обаче дали блокадите стопират.

Част от протестиращите са споделили, че това ще стане, откакто съглашението бъде гласоподаване от Народното събрание. Има и представители на протестиращите, оповестили, че решението ще се вземе след диалози с хората на блокадите.

Част от присъстващите на срещата не са поставили подписи под  проектспоразумението,те са представители на работещите в мините, посочи пред Българска национална телевизия президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов. Причината е, че в техните среди има съществено съмнение към ръководещите, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР