Поставеният под номер 2 в схемата Стефанос Циципас започна с

...
Поставеният под номер 2 в схемата Стефанос Циципас започна с
Коментари Харесай

Циципас и Карен Хачанов продължават към третия кръг в Барселона

Поставеният под номер 2 в схемата Стефанос Циципас стартира с победа присъединяване си на шампионата на клей от сериите АТP 500 в Барселона. В мач от втория кръг гръкът победи с 6:4, 6:2 аржентинеца Педро Качин. Циципас съумя да пробие сервиса на противника си за пръв път в петия гейм, което му обезпечи преимущество за спечелването на първия сет. Във втория той се показа още по-убедително, като поведе бързо с 4:0 гейма и предреши изхода на мача.

За място на четвъртфиналите Циципас ще играе с канадеца Денис Шаповалов, който в обедните часове на деня записа двусетов триумф над словака Йозеф Ковалик.

Напред в шампионата продължава и Карен Хачанов. Руснакът, който е номер 6 в схемата, надигра с 6:4, 6:4 чилиеца Николас Хари.

Хачанов сподели по-голяма непоклатимост, изключително в по-дългите разигравания, а това, че започва и двата сета с пробив още в първия гейм, също му оказа помощ доста.

В идващия кръг съветският тенисист ще играе с спечелилия от мача сред британеца Даниел Евънс и италианеца Матео Арналди.

Британецът Камерън Нори също е в третия кръг в Барселона след успеха с 6:1, 6:2 над Павел Котов от Русия. Нори ще чака спечелилия от срещата сред италианеца Лоренцо Музето и австралиеца Джейсън Къблър, с цел да разбере името на идващия си противник.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР