Поставените под номер две и номер три в основната схема

...
Поставените под номер две и номер три в основната схема
Коментари Харесай

Лука Пуй - Баутиста Агут е финалът в Дубай

Поставените под номер две и номер три в главната скица Лука Пуи и Роберто Баутиста Агут се класираха за финала на шампионата по тенис в Дубай с награден фонтд 2,62 милиона $. В ранния полуфинал Пуи преодоля сърбина Филип Крайнович след 6:3, 6:7(4), 7:6(5), до момента в който в късния Агут се наложи над тунизиеца Малек Джазири с 6:3, 6:4.

Двбуоят сред Пуи и Крайнович бе преустановяван на няколко пъти поради неприятното време, само че въпреки всичко се доигра и след повече от два часа и половина на корта Пуи стигна до борбата за трофея. В решителния тайбрек фреанцузинът пропусна два мачбола, само че при третия си съумя да затвори мача. В другата среща Агут нямаше особени усложнения против 117-ия в света Джазири, който в първия кръг победи лидера в главната скица Григор Димитров.

Срещата сред испанеца и тунизиеца продължи единствено 81 минути, а единственият сериозен миг за Агут в дуела бе при започване на мача, когато изостава с 1:3 гейма, само че със серия от пет поредни гейма съумя да направи поврат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР