Поставената под номер 1 в схемата Мария Сакари отпадна още

...
Поставената под номер 1 в схемата Мария Сакари отпадна още
Коментари Харесай

Сакари отпадна от турнира в Нотингам

Поставената под номер 1 в схемата Мария Сакари отпадна още във втория кръг на шампионата по тенис на трева в Нотингам, Англия с награден фонд от 260 хиляди $.

Гъркинята изигра слаб мач и отстъпи с 1:6, 4:6 на опитната французойка Ализе Корне.

Корне завоюва първите пет гейма в мача и четири от първите пет гейма във втория сет, имаше преимущество във всички съставни елементи от играта и разумно се поздрави с първия си триумф против Сакари в четвъртия мач посред им.

На четвъртфиналите 33-годишната французойка ще чака победителката от мача сред американката Елизабет Мандлик и италианката Камила Джорджи.

От шампионата отпадна и поставената под номер 4 в схемата Дона Векич. Хърватката, която е шампионка в Нотингам за 2017 година, загуби с 4:6, 1:6 от Виктория Голубич от Швейцария.

Мачът бе равносилен до 4:4 в първия сет, след което Голубич наложи превъзходство и взе осем от последвалите девет гейма.

За място на полуфиналите Голубич ще играе с британката Хедър Уотсън, която завоюва с 6:4, 6:4 против полуфиналистката от миналогодишното издание на " Уимбълдън " Татяна Мария от Германия./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР