Постът и отприщи лавина от коментари.Сред първите недоволни е говорителят

...
Постът и отприщи лавина от коментари.Сред първите недоволни е говорителят
Коментари Харесай

Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова смля Борисов за страха му от служебен кабинет

Постът и отприщи лавина от мнения.

Сред първите недоволни е представителят на ГЕРБ Никола Николов: " Че като го образува какво ще стане? И кой го тресе боязън? ", отвърна под поста пиарът на Борисов.

" Изключително ми е неловко да диспутирам с теб, Никола, тъй като ти твоята работа я вършиш съвършено. Със Севи сте пример за това по какъв начин най-вече с вашите старания тази партия се задържа 12 години (ако не греша) на власт. Възхищавам ви се от цялото ми сърце и чистосърдечно постоянно съм се изказвала с най-добрите думи за вас, тъй като някой ден би трябвало да ви учат в учебниците. Обаче Борисов не мога да го вдишвам, поради простащината, която лъха от него и маниера му на ръководство. ", отвръща Ева.

Появяват се доста мнения в поддръжка на Кикерезова. Говорителят на ГЕРБ старателно брани ръководството на Борисов:

Кикерезова споделя обществено и нещо доста притеснително: " Майка ми я тормозят всекидневно в работата, поради мен (работи в общината), само че не се окайвам или озверявам в допълнение:)).......

Тя прави и прогноза: " В момента поради че Нинова удостовери, че няма да поддържат кабинет на Тиквун, остава разновидността Българска социалистическа партия да вземат мандата, а Тиквата да им поддържа кабинета дружно с турците... Иначе Радев въобще няма да си връща за ония мутри, които му се изтресоха да тършуват в президентството "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР