Посолството на САЩ в Киев призова американците да напуснат Украйна

...
Посолството на САЩ в Киев призова американците да напуснат Украйна
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Киев призова американските граждани да напуснат Украйна

Посолството на Съединени американски щати в Киев прикани американците да изоставен Украйна от съображения за сигурност. Това се споделя в обява на формалния уебсайт на дипломатическата задача.

„ Посолството на Съединени американски щати приканва американските жители да не пътуват до Украйна, а тези в Украйна да изоставен неотложно, като употребяват наличните благоприятни условия за наземен превоз, в случай че това е безвредно “, споделиха дипломатите.

Те също по този начин приканиха съгражданите да се пазят от всеобщи събирания и присъединяване в събития.

Посолството прави оценка обстановката със сигурността в цяла Украйна като извънредно нестабилна и изискванията, съгласно дипломатите, могат " фрапантно и ненадейно да се влошат ".

От 24 февруари Русия организира военна специфична интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна. Владимир Путин назова нейната задача „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР