Посолството на Съединените щати в Турция предупреди своите граждани за

...
Посолството на Съединените щати в Турция предупреди своите граждани за
Коментари Харесай

Американското посолство в Турция предупреди за възможни терористични нападения в Истанбул

Посолството на Съединените щати в Турция предизвести своите жители за вероятни идни набези от терористи в турския мегаполис Истанбул.

Потенциалните закани са против църкви, синагоги и дипломатически представителства в най-големия град в Турция и други места, които западните туристи постоянно посещават. Те са в регионите Бейоглу, Галата, Таксим и Истиклял, съобщи в известие на уеб страницата си посолството на Съединени американски щати в Анкара.

Американската задача отбелязва, че турските управляващи проверяват въпроса. В известието се показва, че с него се актуализира предизвестието във връзка с сигурността от 27 януари 2023 година по отношение на случаите с изгаряне на екземпляри на Корана в Европа.

Отправя се рекомендация към американците да са бдителни тук-там, посещавани от западни туристи и да заобикалят скупчване на хора. Те са посъветвани също да не се набиват на очи, да познават заобикалящата ги среда и да наблюдават локалните медии и уеб страницата на посолството за сигнали и известия за жители на Съединени американски щати.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР