Последно гостуване за сезона предстои на извоювалия място в Първа

...
Последно гостуване за сезона предстои на извоювалия място в Първа
Коментари Харесай

Трима от Етър пропускат гостуването на Ботев II

Последно посещение за сезона следва на извоювалия място в Първа лига състав на Етър. Футболистите на Емануел Луканов гостуват на дублиращия отбор на Ботев (Пловдив), който пък е финален в класирането и към този момент е сигурен изпадащ от професионалния футбол.

Мачът е от 18:00 ч. в Пловдив, основен арбитър е Иван Иванов с асистенти Стоян Стоянов и Николай Михайлов. Четвърти рефер е Вилиян Виденов, а съдийски наблюдаващ – Веселин Мишев.

В игра за етърци се завръщат след изтекло наказване бранителят Мариян Иванов и халфът Янко Ангелов. Извън групата са трайно контузените Хавиер Бетегон, Николай Янков и Христо Митев. Треньорският щаб още веднъж ще попълни групата с юноши от школата, като анонсира, че още веднъж ще даде късмет на млади момчета за дебют в професионалния футбол.

“Болярите ” са окуражени да завършат победно мощния си сезон във втория ешелон. В неделя от 18 ч. е и последното им домакинство против Литекс, след което е и тържественото награждаване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР