Последният Тамбов разгроми с 3:0 Уфа и постигна най-убедителната си

...
Последният Тамбов разгроми с 3:0 Уфа и постигна най-убедителната си
Коментари Харесай

Тамбов зашлеви Уфа

Последният Тамбов разгроми с 3:0 Уфа и реализира най-убедителната си победа от началото на сезона в РПЛ. Михаил Костюков откри резултата преди почивката, а през второто полувреме се разписаха Владимир Обухов и Адесойе Ойеволе.

Мачът в Саранск стартира с напън на Тамбов и първият гол не закъсня. Подаването пристигна от Антон Килин, вратарят на гостите Александър Беленов се спря в опита си да пресрещне Костюков и той прати топката в мрежата. Малко по-късно Уфа беше покрай изравнително попадение, само че Оливие Тил уцели гредата.

Вадим Евсеев извърши две смени на почивката, като в игра се появиха Вячеслав Кротов и Данил Круговой, само че Уфа рядко застрашаваше вратата на Гиорги Шелия. В 63-ата минута Алексей Рибин комбинира с обухов, който повиши на 2:0, а няколко минути по-късно Ойеволе засече с глава центриране от корнер и затвърди триумфа на Тамбов.

В 84-ата минута отборът на времения треньор Сергей Первушин остана с човек по-малко, откакто червен картон получи Валериу Чуперка. Любопитното е, че молдовският халф беше изпъден за удар с лакът против своя съотечественик Каталин Карп.

«Тамбов» в меньшинстве одержал крупную победу над «Уфой» благодаря голам Михаила Костюкова, Владимира Обухова и Адесойе Ойеволе!#РПЛ #ТамбовУфа pic.twitter.com/Dpik8w8frg
— Российская Премьер-Лига (@rfpl) 26 октомври 2019 година Тамбов събра 11 точки и настигна Динамо (Москва), който е с мач по-малко. В идващия кръг " вълците " ще гостуват на другия дилетант - Сочи.

Уфа към този момент е в серия от 4 мача без победа и заема 8-о място в класирането.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 14 кръг, събота 26 октомври  ФК Тамбов 3:0краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР