Последният скандал, свързан с отчужденото семейство на Меган Маркъл, отново

...
Последният скандал, свързан с отчужденото семейство на Меган Маркъл, отново
Коментари Харесай

Семейната драма на Меган Маркъл: Всичко, което трябва да знаете

Последният скандал, обвързван с отчужденото семейство на Меган Маркъл, още веднъж включва нейната полусестра Саманта, която заведе дело за клюка против херцогинята на Съсекс за извънредното изявление, което тя и принц Хари дадоха на Опра Уинфри през март 2021 година

Саманта твърди, че Меган е направила „ подправени и злонамерени изказвания ” по отношение на връзката им и изказванието, че е „ само дете ”, съгласно правосъдни документи.

Judge rules Meghan and Harry must be GRILLED in deposition over Samantha Markle's claim
— Daily Mail Online (@MailOnline)
През 2022 година юристите на Меган внесоха искане за прекъсване на показанията по гражданското дело, само че арбитър от Флорида отхвърли настояването на 7 февруари 2023 година Това значи, че и тя, и принц Хари ще бъдат разпитани по гражданското дело.

В жалбата на Саманта се прибавя: „ Клеветническият намек е, че ищецът не е имал никаква връзка със сестра си Меган, че те са били на практика непознати и че ищецът е основал доходоносна кариера, продавайки подправени истории на таблоиди и телевизионни стратегии. “

Саманта също твърди от името на татко им Томас, че Меган е заблудила обществеността по отношение на отсъствието му от нейната женитба през 2018 година Тя прибавя: „ Меган лъжливо твърди, че е била принудена от 13-годишна възраст да работи на нископлатени работни места, с цел да „ свърже двата края “.

Саманта също по този начин споделя, че нейната полусестра е „ разгласила и популяризирала погрешни и злонамерени изказвания по отношение на ищеца в бестселъра на New York Times, „ Намиране на независимост “, която тя назовава „ нищо повече от книга с неистини. “ Тя желае 75 000 щатски $ обезщетение и правосъден развой.

Всички знаем, че медиите могат да бъдат захласнати от персоналния живот на звездите, само че в тази ситуация със фамилията на Меган Маркъл пресата е съвсем оправдана.

Вижте повече за неуместните лудории на роднините на Маркъл:

След като бащата на Маркъл показа персоналното писмо, което тя му е написала с Daily Mail, херцогинята на Съсекс осъди вестника през 2019 година за публикуването му без нейно позволение. Нейният юридически екип твърди, че обявата е нарушила Закона за отбрана на данните посредством корист с персонална информация и нарушение на авторски права и през 2021 година съдът се произнесе в нейна изгода, като се съгласи, че това е излишно навлизане в персоналния ѝ живот.

" Твоите дейности разрушиха сърцето ми на милиони части ", написа Меган Маркъл на татко си. Тя написа писмото през август 2018 година, като го моли да спре да лъже пресата. „ Моля, стой да експлоатираш за връзката със брачна половинка ми “, написа тя.

Thomas Markle says it WAS him texting Meghan from his sick bed before her wedding to Harry and reveals the proof
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Съобщава се, че господин Маркъл е решил да разкрие тази информация заради анонимно изявление, в което петима от приятелите на Меган приказват за битката ѝ с нейния жаден за внимание татко.

Преди време даже по-голямата полусестра на Меган Маркъл, Саманта Грант (наричана още Саманта Маркъл), която е от предходния брак на татко ѝ, се обърна към Twitter, с цел да каже какво в действителност усеща към херцогинята и тя не пощади кралското семейство.

Саманта упрекна кралското семейство, че " е пренебрегнало " татко ѝ, и съобщи, че ще държи херцогинята на Съсекс виновна, в случай че той почине. Тя написа: " Ако татко ни почине, те държа виновна, Мег. " И загатна @KensingtonRoyal, който е формалния акаунт на херцога и херцогинята на Кеймбридж, херцога и херцогинята на Съсекс и тяхната кралска фондация. Реакцията ѝ е подбудена от това, че татко им Томас Маркъл страда от сърдечни проблеми.

Какво още са създали?

Семейството на Маркъл е обект на няколко медийни истории в интервала от нейния кралски годеж през ноември 2017 година, които се усилват в дните преди сватбата и не престават даже след огромния ден през май 2018 година

През април 2017 година, когато Маркъл към момента излизаше с Хари, Грант разгласи, че ще написа записки, озаглавени „ Дневникът на сестрата на принцеса Пуши “.  Първо се смяташе, че книгата ще разкрива секрети за Маркъл и нейния живот. Но Саманта по-късно изясни, че книгата в действителност ще бъде за расата.

Саманта Грант, която е най-откровеният член на фамилията на Меган, постоянно е подлагала на критика сестра си в медиите и в Twitter. Тя също по този начин преследваше принц Хари и намерено се оплакваше, че не е поканена на сватбата, макар че двете сестри не си приказват от десетилетия.

Полубратът на Маркъл също не беше поканен на сватбата. Томас Маркъл младши, който също е от предходния брак на татко ѝ, е обект на голям брой медийни истории заради измамите си.

In 2018, Thomas Markle Jnr wrote a letter to Harry, warning him about his half sister Meghan. How right he was!
“She is a “jaded, shallow, conceited woman that will make a joke of you and the royal family heritage ”
— ✨Genevieve✨ (@_Genevieves_)
В началото на май, месецът на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, Маркъл младши написа отворено писмо до принц Хари посредством In Touch Weekly. В него той назовава сестра си „ изтощена, плитка, самонадеяна жена, която ще си направи смешка с Хари и наследството на кралското семейство “. По-късно той написа следващо писмо, също посредством In Touch Weekly, този път до сестра си, на процедура плачейки за покана за сватбата! Томас Макъл беше в заглавията на вестниците при започване на 2017 година, откакто бе задържан и упрекнат за това, че е опрял револвер в главата на приятелката си в разгулен спор.

Малко преди сватбата на Меган Маркъл, татко ѝ разгласи, че няма да участва на сватбата, както в началото се очакваше. Той трябваше да изпрати щерка си по пътеката. Тази вест пристигна, откакто се разкри, че папарашките фотоси, снимани с него, в действителност са инсценирани. На тях беше снимано по какъв начин той опитва костюм и сърфира в мрежата, четейки за щерка си и бъдещия си шурей, всичко това като подготовка за сватбата. По-късно беше разкрито, че той е заговорничил с фотографи за фотосите, за които  е получил 100 000 паунда (повече от 130 000 щатски долара).

I think it’s high time we all came full circle to defend Thomas Markle Sr.

What EXACTLY did he do to warrant Meghan Markle writing him such an evil letter and cutting him off?
— Evans E.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР