Последният работен ден от седмицата ще бъде изпълнен от много

...
Последният работен ден от седмицата ще бъде изпълнен от много
Коментари Харесай

Циципас, Сакари, Бенчич и още четвъртфинали: Коментирайте днешните мачове


Последният работен ден от седмицата ще бъде изпълнен от доста мачове на най-високо равнище, защото е време за четвъртфиналите на четирите шампионата, които се организират през тази седмица.

В единствения WTA шампионат, този в Санкт Петербург, ни чакат два много любопитни конфликта. Във втория мач за деня първата в схемата Мария Сакари ще срещне Елизе Мертенс. В последния пък ни чака среща сред олимпийската шампионка Белинда Бенчич и сензацията от края на 2021-а Анет Контавейт.
St. Petersburg Ladies Trophy,
От 12:00: Тереза Мартинцова – Ирина-Камелия Бегу
Мария Сакари – Елизе Мертенс
Йелена Остапенко – Алиаксандра Саснович
Белинда Бенчич – Анет Контавейт

В Ротердам ни чакат мачове на любимците Стефанос Циципас, Феликс Оже-Алиасим и Андрей Рубльов, които несъмнено ще имат сложни трудности пред себе си. Програмата стартира с мач сред двама гении, които имат огромна опция пред себе си – Лоренцо Музети и Иржи Лехечка.
ABN Amro World Tennis Tournament
От 14:00: Лоренцо Музети – Иржи Лехечка
Стефанос Циципас – Алекс де Минор
Не преди 20:30: Камерън Нори – Феликс Оже-Алиасим
Мартон Фучович – Андрей Рубльов

Във вечерните часове започват и четвъртфиналите на шампионатите в Буенос Айрес и Далас. В Аржентина ще забележим в деяние Фабио Фонини и Каспър Рууд, както и любопитният дуел Фернандо Вердаско – Лоренцо Сонего.

В Далас преобладават американските тенисисти. Четирима от тях доближиха до топ 8, а довечера ще има и конфликт сред двама от тях – №1 Тейлър Фриц се изправя против Маркос Гирон.
Dallas Open
От 20:00 Дженсън Бруксби – Джордан Томпсън
Тейлър Фриц – Маркос Гирон
Не преди 3:00: Вашек Посшишил – Джон Иснър
Манарино/Нишиока – Щебе/Опелка

В петък ни чака и мач с българско присъединяване. Джулия Терзийска излиза на корта в Порто за дуела си от четвъртфиналите. Нейна съперничка е беларускинята Вера Лапко (№342). Начало на мача им е в 12:30.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР