Последният кръг от санкции, които САЩ наложи на Русия включват

...
Последният кръг от санкции, които САЩ наложи на Русия включват
Коментари Харесай

Ето защо САЩ погнаха дъщерите на Владимир Путин – Катерина и Мария


Последният кръг от наказания, които Съединени американски щати наложи на Русия включват две нови цели: двете пораснали дъщери на съветския президент Владимир Путин, Катерина и Мария, за които управляващите в Съединени американски щати подозират, че крият благосъстоянието на татко си.

Според Съединени американски щати дъщерята на Путин Катерина Владимировна Тихонова е софтуерен шеф, чиято работа поддържа съветското държавно управление и неговата отбранителна промишленост. Другата му щерка Мария Владимировна Воронцова управлява финансирани от държавното управление стратегии, които са получили милиарди долари от Кремъл за генетични проучвания и се управляват персонално от Путин, твърди Съединени американски щати.

„ Имаме съображение да имаме вяра, че Путин и доста от неговите доближени и олигарсите крият благосъстоянието си, крият активите си посредством членове на фамилията ,

които слагат своите активи и благосъстояние във финансовата система на Съединени американски щати, както и доста други елементи на свят ", сподели върховен чиновник в американската администрация пред кореспонденти.



„ Вярваме, че доста от активите на Путин са укрити от членове на фамилията му и по тази причина се насочваме към тях “, сподели служителят, поискал анонимност, представен от организация Ройтерс ().

Санкциите, оповестени в сряда, включват също дъщерята и брачната половинка на съветския министър на външните работи Сергей Лавров .

Съединени американски щати също така забрани на американците да влагат в Русия и се насочи към съветски финансови институции и чиновници на Кремъл, в отговор на това, което президентът Джо Байдън назова съветски „ зверства “ в Украйна.

Русия отхвърля да е нападала съзнателно цивилни и споделя, че изображенията на тела в Буча северно от Киев са инсценирани, с цел да оправдаят спомагателни наказания против Москва.

Москва споделя, че взе участие в „ специфична военна интервенция “, предопределена да демилитаризира и „ денацифицира “ Украйна. Украйна и западните държавни управления отхвърлят това като подправен предлог за съветската инвазия.

Размерът на благосъстоянието на Путин е сензитивна тематика в Русия .

Миналата година Кремъл отхвърли той да е притежател на луксозен замък на Черно море, както твърди опозиционният политик Алексей Навални във видео, което притегля голяма аудитория в канала за видеосподеляне YouTube.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели през февруари, че глобите, въведени против самия Путин, са безсмислени. „ Путин е много апатичен. Санкциите съдържат неуместни изказвания за някои активи “, сподели Песков. „ Президентът няма никакви активи с изключение на тези, които е заявил “, добави той.

Но американските сенатори мислят друго. „ Путин и неговите олигарси съхраняват мръсните си пари в страни с господство на закона, като купуват имения, мега-яхти, творби на изкуството и други активи с висока стойност “, споделят Съединени американски щати.



Кои са дъщерите на Владимир Путин

Дъщерите на Путин, които Съединени американски щати има вяра, че му оказват помощ да крие благосъстоянието си, в никакъв случай не са потвърждавали обществено, че съветският водач е техен татко, и той отхвърля да дава отговор на въпроси за тях.

Разследване на Ройтерс от 2015 година в детайли разказва връзките и въздействието на Катерина , танцьорка по акробатичен рокендрол, върху идващото потомство от московския хайлайф. „ 29-годишната Катерина се разказва като брачна половинка на Кирил Шамалов, наследник на Николай Шамалов, дълготраен другар на президента Путин “, се споделя в отчета. „ Шамалов старши е акционер в Bank Russia, която американските чиновници разказват като персоналната банка на съветския хайлайф “

Като брачен партньор и брачна половинка Кирил и Катерина имаха корпоративни участия на стойност към 2 милиарда $, съгласно оценки, предоставени на Ройтерс от финансови анализатори. Това беше в допълнение към други парцели и активи.

По-голямата щерка на Путин Мария е учила биология в университета в Санкт Петербург и медицина в Московския държавен университет, съгласно следствието на Ройтерс. Тя също по този начин е интензивно ангажирана с генетични проучвания, които Путин в предишното е описвал като област, която „ ще дефинира бъдещето на целия свят “.

Според известия на съветски и западни медии Мария е омъжена за холандския предприемач Йорит Йост Фаасен. Тя гради кариера в региона на биомедицината, профилирана в ендокринната система през 2015 година като докторантв Изследователския център по ендокринология в Москва.

Съпругът ѝ е работил за Газпромбанк, огромен заемодател със мощни връзки с елита към Путин, се отбелязва в следствието. Няма налични оценки за техните активи и притежания.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР