Последният фестивален уикенд на FEST TEAM за лято 2022 стартира

...
Последният фестивален уикенд на FEST TEAM за лято 2022 стартира
Коментари Харесай

The Cardigans идват за ARTE FEASTIVAL

Последният фестивален уикенд на FEST TEAM за лято 2022 започва този петък. Окончателната стратегия към този момент е на уеб страницата на фестивала https://artefeastival.bg по зони, дни и часове, с цел да може посетителите да се срещнат с нея и да няма риск да изтърван обичаните си актьори в трите, цялостни със занимания дни, във Велинград. На CHEF’s Stage надарени началник готвачи ще разкрият тайните на своите кулинарни шедьоври. В кухнята навън на ARTE FEASTIVAL влизат Лео Бианки, Иван Звездев, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Даниела Динева, Ваня Иванова, Валентина Вълкова и Виолина Маринова.

Добрата храна върви ръказа ръка с положителното въодушевление, а виновен за това, катоводещ на кулинарната стратегия, за втора поредна година, ще е Игор Дамянов. Усмивките са наложителни и в COMEDY & CINEMA Club. Там обаче няма да са провокирани от амюз буш, аот духовитостта на обичаните родни комедианти и актьори.

Тази година част от ARTE FEASTIVAL стават Христо Шопов, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Владислав Карамфилов – Въргала, Мария Сапунджиева, Део, Димитър Иванов – Капитана, Благой Бойчев, Надя Брайт и Моника Найденовa. Зоната, строго неразрешена за родители, е напълно разполагаем на най-малките гости на фестивала и е особено обособена за арт-занимания, спортни игри, танцови анимации, както и интерактивни шоута и теоретичен клас, водени от Явор Денчев.

В KIDS Zone ArteAnimakers ще се грижат за позитивните страсти, въображението, любознанието и желанието за нови познания и умения на децата. Припомняме, че вечер в специфична зона KindergARTEn експерти в гледането на хлапета ще обезпечат на родителите опция умерено да се насладят на обичаните си музикални реализатори и на чаша летен коктейл на питейните заведения.

Културното и стилово многообразие на музиката на ARTE FEASTIVAL е гаранция за идеалната фестивална атмосфера. Артистите, на които публиката ще се наслаждения пред MUSIC Stage, са неповторимата ZAZ, балканските радостни Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra и S.A.R.S, именитите скандинавци от The Cardigans. Подредбата им и часът, в който се чака да излязат и останалите реализатори – John Newman, Faithless (DJ Set), Bomfunk MC’S, Leeroy Thornhill, Amparanoia, Aronchupa& Little Sis Nora, Delinquent Habits, Gipsy Groove, Kosheenи N.O.H.A. са в цялостната стратегия на феста.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР