Последният член на Първа лига за следващия сезон ще бъде

...
Последният член на Първа лига за следващия сезон ще бъде
Коментари Харесай

Ще има ли 3 от 3 за Витоша на баражите, или Монтана ще се завърне в елита?

Последният член на Първа лига за идващия сезон ще бъде избран през днешния ден. След като в сряда Арда си обезпечи място в елита, преборвайки Септември , по-късно през днешния ден, от 20:00 часа, на стадион „ Славия “ в София ще стартира баражът сред Витоша Бистрица и Монтана.

Ще вземат ли 3 от 3 на баражите „ тигрите “, или на монтанчани ще се завърнат още веднъж в елитния футбол? Това е въпросът.

За бистричани това ще бъде трето присъединяване в среща с сходен залог. През 2017 година те пребориха Нефтохимик и по този начин си подсигуряваха място в майсторския ешелон. През 2018-а надделяха Локомотив София в трагичен дуел и по този начин опазиха позицията си в Първа лига, а в този момент макар че демонстрираха израстване съпоставено с първия си сезон в елита, още веднъж са изправени пред аналогично предизвикателство.

Неприятната вест за наставника на Витоша Росен Кирилов преди решителния мач с Монтана е, че няма да може да употребява санкции Емил Гъргоров. Бадема е с наложено наказване след сцените в мача с Дунав.

„ Разучихме добре Монтана. Очаква ни здрава борба “, показа преди срещата наставникът на Витоша Росен Кирилов.

Колегата му Атанас Атанасов няма проблеми с осъдени в своите редици, само че за пък двама са контузени. Става дума за Цонков и Дамянов.

„ Витоша е добър тим, разполагащ с качествени играчи. Очаква ни сложен мач, само че задачата ни е завръщане в елита “, съобщи Атанасов.

Двубоят сред Витоша и Монтана е от 20:00 часа и ще може да бъде наблюдаван с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио. За искащите да наблюдават срещата онлайн на стадиона в столичния квартал Овча Купел, цените на билетите са по 5 лв..

Какво се чака да бъде времето в София може да видите в Sinoptik.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР