Последните световни икономически кризи ясно доказват, че основната причина за

...
Последните световни икономически кризи ясно доказват, че основната причина за
Коментари Харесай

Изплуваха Нови Разкрития! Титаник Е Потопен, Ето Защо!

Последните международни стопански рецесии ясно потвърждават, че главната причина за тях е точно безконтролното отпечатване на пари и инфлацията, което това деяние провокира. Според специалисти, от 2000 година до през днешния ден щатската валута и английския паунд са изгубили поради инфлацията 99% от покупателната си стойност.

Във версията се припомнят и доста забавни детайлности. Например тази, че корабът „ Титаник ” е бил на практика благосъстоятелност на Джей Пи Морган, който е финансирал построяването му. Още по-любопитно е и това, че финансистът е трябвало също да е на борда по време на първото корабоплаване, само че е отменил пътуването си в последния миг по незнайни аргументи.

Намесен е и орденът на йезуитите-единственият фотограф на кораба е бил от Ирландия и член на този медал, а и капитанът Едуард Смит също е бил йезуит, въпреки че доказателства за това до момента не са оповестени.

Как обаче тъкмо е провокирана злополуката и дали задачата на потъването на „ Титаник ” и гибелта на над 1300 души е била цената за основаването на ФЕД, към този момент никой не показва. Въпреки това въпросите остават и може би в бъдещето ще бъдат открити и отговорите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР