Последните останали Резерви в състезанието Алекса и Елина се впуснаха

...
Последните останали Резерви в състезанието Алекса и Елина се впуснаха
Коментари Харесай

Кой напусна Игри на волята на крачка от истинската надпревара

Последните останали Резерви в надпреварата Алекса и Елина се впуснаха в оспорвана крайна борба със залог всичко или нищо на Арената на “Игри на волята: България ". Място в титулярните племена имаше единствено за един от тях, а другият трябваше да напусне надпреварата без допир до огромната игра. Въпреки своето в началото закъснение, след решителен поврат Алекса финишира първи и изпрати кросфит треньорката Елина вкъщи.

“Дадох всичко от себе си! Изкарах до края в Обиталището при тези тежки условия и се раздадох на Арената колкото можах. Всеки получава това, което заслужава! ”, показа тя пред водещите Димо и Ралица минути след своята загуба. Елина напусна надпреварата с празни ръце и остана последната Резерва, отстранена на крачка от същинската конкуренция.
-->
Супергероите посрещнаха Алекса на Дивата река с оптимизъм, че той е билетът им към Резиденцията. Въпреки това позитивното въодушевление бързо беше изместено от нормалните нападки сред двете обединения в племето, а Цветан, Виктория и Гого се пробваха да приобщят Алекса към своя съюз още с идването му.

Под нощното небе на Арената тримата капитани Генчо, Филип и Мани се изправиха един против различен в борба за устойчивост и баланс. Мани потвърди, че не се отхвърля елементарно и завоюва първа капитанска борба за Супергероите. Тя избра да показа премията си с племето и занесе на своите гладни съотборници цяла кошница с деликатеси и огън, с който да се стоплят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР