Последните новини за Рита Ора се въртяха предимно около най-новото

...
Последните новини за Рита Ора се въртяха предимно около най-новото
Коментари Харесай

Когато Рита Ора не остави много на въображението

Последните вести за Рита Ора се въртяха най-вече към най-новото в живота ѝ - че се е омъжила за 46-годишния Тайка Уайтити.

Преди това привличаше вниманието към себе си (не че е спряла да го прави) с провокативните си тоалети. Един от тях беше роклята, с която се появи на Critics Choice Awards 2022 - в бордо и с сечения, под които прозира кожата ѝ.

В един от последните си постове в Instagram 31-годишната изпълнителка публикува серия от фотоси, на две от които я виждаме единствено по... розова вода. Като оставим шегите и закачките на страна, виждаме, че Рита Ора е без никакви облекла във вана, цялостна с вода в розов цвят.

Напълно стратегически прикрива с ръце и крайници всичко, което би трябвало да остане покрито. Не се и изненадваме, че почитателите напълниха поста ѝ с хиляди сърчица и мнения.

Скромната гала, на която Рита Ора и Тайка Уайтити са сключили брак, се e състояла в края на юли в Лондон. " Влюбена съм. Много съм влюбена. Влюбена съм, влюбена съм, амин! ", споделя разгорещено изпълнителката.

Двойката сигурно е от тези, които желаят да запазят персоналния си живот от общественото пространство - нищо че нежната й половина си позволява подобни фотоси в обществените мрежи. Освен че не приказват за сватбата си, преди този момент двамата държаха в загадка годежа си. Като Рита Ора даже не носеше годежен пръстен на публично място, пише The Sun.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР