Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари

...
Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари
Коментари Харесай

Кандидат- кметът с жена с порно снимки проговори и даде своята версия

Последните дни станах обект на чудовищна персонална офанзива, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, само че считам, че обществото би трябвало да знае обстоятелствата.

Приятелката ми е почтена жертва на дълготраен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, който е обичала и му се е доверила, са употребявани за шантаж и изнудване от него, откакто тя поставя завършек на връзката им през 2011 година В безсилието и злобата си, той си разрешава да популяризира фотосите в интернет посредством подправени профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, с цел да я унижи и срине. Тя подхваща нужното фотосите да бъдат свалени. Незабавно подава и тъжба в Министерство на вътрешните работи, към която предава и флашка с публикуваните срещу волята ѝ фотоси.

Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези фотоси се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и към този момент се трансформират в инструмент за долнопробна офанзива в политическа акция.

Питам се с какво провокирах такава грозна експанзия, която хвърли индивида до мен в бездънен потрес и срив? Явно си мислят, че всичко е разрешено, с цел да запазят отровното статукво и да откажат естествените хора да желаят смяна. Аз обаче не се отхвърлям, в противен случай - ще повеждам тази акция с още по-голяма решителност.

Надявам се всичко това да послужи на други младежи да се предпазят от неточности на кого се доверяват и по какъв начин се държат в цифрова среда.

Благодаря на всички, които откровено ни поддържат. Давате ни сили в доста сложен за нас миг.

Стоя до моето момиче и я обичам.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР