Последните данни за разпространението на коронавируса в България.Спецакция в София,

...
Последните данни за разпространението на коронавируса в България.Спецакция в София,
Коментари Харесай

ОБЗОР: Мащабна акция срещу криптобанка на екс депутат, много катастрофи и инциденти в България

Последните данни за разпространяването на ковид в България.

Спецакция в София, в която вземат участие над 300 проверяващи и униформени от разнообразни звена на Министерство на вътрешните работи, проверява финансови измами, свързани с платформата за криптовалута и финансови интервенции NEXO на някогашния депутат Антони Тренчев. 

Трима пострадаха след всеобщ пердах в Благоевград рано тази заран. В 5.30 ч. е получен сигнал за сборичкване на пиацата на такситата против Младежкия дом, в който има дискотека.

Жената е в тежко положение, откакто беше блъсната тази заран в Пловдив. Жената е била блъсната на бул. „ Марица ” под моста на Герджика. Шофьорът блъснал дамата е бил с няколко месеца стаж зад волата.

“Нямам никаква визия по какъв начин се е получила тази позитивна проба. Вече бях с хипертонична рецесия и ми бяха направени инжекции във връзка събаряне на кръвното налягане ”, описа доктор Диана Димова, която даде позитивната проба за алкохол.

От през днешния ден област Бургас и Шумен са в грипна зараза. Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев разяснява, че в обстановката доста е значимо отношението и на самите родители, с изключение на контролът, който би трябвало да е първокласен и действителен. Той дефинира дейностите на здравните управляващи в Бургас като съответни и навременни.

Сериозен трус в ръководството на Локомотив Пловдив. Новият вложител Адам Сотков е бил известен посредством нотариус, че Христо Крушарски желае да анулира контракта за прехвърлянето на 50 % от акциите. Това слага под въпрос по какъв начин тъкмо ще се устоят „ черно-белите “ напролет и по какъв начин ще завършат зимната селекция, която планува привличането на още най-малко две попълнения – централен бранител и флангови нападател със мощен десен крайник.

Фалстарт на делото против мистериозната Красимира Лалева, умъртвила по-жесток метод приятеля си Божан Иванов. Убийството беше осъществено на 21 октомври 2021 година в жилището на дамата в Кючук Париж.

Третият мандат не е топка, която се подмята, а бъдещето на България. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в коридорите на Народното събрание.

„ Гледаше към блъснатото момиче като че ли е нейна жертва и се наслаждаваше на гледката, видях го в очите й. ” Така разказа обстановката Адреан  Божилов, който е станал директен очевидец на злополуката на бул. „ Пещерско шосе ”, където 48-годишната Мария преднамерено блъсна 31-годишната Петя Аргирова, а по-късно обвинената се е държала несъответстващо, като нарочила жертвата си за " нефилим ".

Временна комисия в Народното събрание за проблема с Пловдивския панаир, в която да бъдат поканени Бойко Борисов и Георги Гергов, желаят от " Демократична България " и " Продължаваме промяната ".

2-годишно момченце почина след задавяне с храна в Смолян. Инцидентът е станал на 11 януари. Около 19:10 часа на тел.112 в РУ-Смолян е получен сигнал от чиновник на незабавен кабинет към МБАЛ-Смолян, че при тях е постъпило дете 2-годишно момченце от град Смолян, което се е задавило с храна. Детето е било без сърдечен темп и витални функционалности.

Възрастен гражданин на село Розовец е в болница след побой. Според постъпилата информация в РУ-Раковски, във вторник вечер 72-годишният мъж посрещнал в дома си собствен 19-годишен комшия, с цел да се черпят с алкохол.

Почина проф.Елка Константинова. Писателят, литературовед и политик е родена на 25 май 1932 година в фамилията на литературния критик -толстоист Георги Константинов. 

Пловдивският апелативен съд удостовери присъдата на Николай Накев, умъртвил грубо жена си в Шекера през лятото на 2021 година. 

На 9 януари умря проф. доктор Дончо Атанасов Даскалов (роден на 7 октомври 1928 г.), прочут български историк и дълготраен учител в Историческия факултет на университета, с проучвания по история на България след Освобождението доникъде на 20-и век.

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров научи първия си противник на Аустрелиън оупън.

От началото на тази седмица е обезпечено засилено полицейско наличие на територията на квартал „ Шекер махала ” в Пловдив, където през последните няколко дни породиха умишлени пожари в нерегламентирани сметища. От  горящите боклуци, в това число и автомобилни гуми и кабели, бе провокирано съществено задимяване, а вероятността огънят да се разпростре върху близки жилищни здания или други обекти е била действителна.

Настинка ще забави завръщането на Тодор Неделев в игра. Той трябваше да се завърне на терена на следващия ден в контролата против Гигант на следващия ден. 

Натрупа близо 20 см настилка тук-там в Централна Северна България. Преди обед ситуацията се усложни по значимите старопланински проходи Шипка и Хаинбоаз.

Автобус на градския превоз на Пловдив е блъснал 14-годишно момиче, пресичащо на пешеходна пътека на кръстовището на бул. " Руски " и ул. " Гладстон ". Инцидентът е станал към 15 часа.

Британецът Дейвид Бодил, арестуван в Плевенско преди дни, ще бъде екстрадиран във Англия. Това реши съдът в Плевен в четвъртък.

Дете беше залято с бензин и запалено в Благоевград. Детето е в тежко положение с 80% изгаряния по тялото. Първоначално се смяташе, че бащата го е запалил, само че се оказа, че това е направил неговият брат. Все още не е ясно какво тъкмо се е случило. 

Пловдивският Окръжен съд потвърди мярката за неотклонение, наложена от районния съд в Пловдив и остави за непрекъснато в ареста 23-годишния служител на реда Денислав Борисов, който бе  заловен да транспортира незаконно 31 мигранти.

Земетресение с магнитуд 2.8 по скалата на Рихтер е записано в четвъртък в региона на град Елин Пелин. Трусът с епицентър на 22 км от София е регистриран в 15:58 ч.

Арестуваха в Шумен българка, германец и белгиец търсени с Европейска заповед за арест (ЕЗА).

Депутатите утвърдиха дефинитивно нова мярка против високите цени на горивата и превоза. Оттук нататък ще можем да получаваме ваучери. А дали ще се употребяват за гориво, или транспортни документи - всеки ще взема решение самичък. Право на такива ваучери ще имат хората с приход под оптималния осигурителния предел за страната - сега той е 3 400 лв..

10-годишно момиченце е в тежко положение, откакто беше блъснато в София. Инцидентът е станал към 19 часа на столичния булевард „ Константин Величков ”.

Катастрофа е станала в Кючука на кръстовището на булевардите " Александър Стамболийски " и " Стефан Стамболов ". 

Волейболният ни първенец при мъжете Хебър загуби с 0:3 гейма семейството си в Пазарджик на немския първенец Берлин РВ в петия си мач от груповата фаза на Шампионската лига. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР