Последните 100 бройки от предизвикалата фурор книга на учителя-блогър Илия

...
Последните 100 бройки от предизвикалата фурор книга на учителя-блогър Илия
Коментари Харесай

Учителят-блогър търси помощ за болен колега

Последните 100 бройки от провокиралата възторг книга на учителя-блогър Илия Михайлов „ Побързай “ са оповестени за благотворителна ликвидация, а с парите ще бъде подкрепено фамилията на негов сътрудник – Георги Войнов, заяви създателят. Човекът неотдавна е диагностициран с рак на белите дробове. Започнал е интензивно лекуване, за което се нуждае от финансова поддръжка. Той е брачен партньор на една от дългогодишните преподавателки в СУ „ Георги Брегов " – Йорданка Войнова. 

И двамата са обичани и уважавани от сегашни и някогашни възпитаници, което пролича и от реакциите във Facebook - апелите за помощ към този момент са десетки. Всеки от разгласилите ги хора е написал по нещо хубаво и сърдечно за обичаните преподаватели като морална поддръжка.

„ За броени дни десетки хора се отзоваха на апела ми във Facebook, окуражен е Михайлов, който към този момент е събрал няколкостотин лв.. Звънят ми от разнообразни места в страната от чужбина - Англия, Съединени американски щати, всеки оказва помощ с колкото може. Една жена даде 100 лв., други - разнообразни суми съгласно опциите си. Всички се надяваме тази история да има хубав и благополучен край! “, сподели още учителят. 

Всеки, който желае да се причисли към благородната идея, може да се свърже с Илия Михайлов на тел. 0885 658 555.

А ето и целият зов на Илия Михайлов:

" Уважаеми другари, обръщам се към всички Вас с една ГОЛЯМА МОЛБА! Помните ли кино лентата „ Зеленият път “ и оня голям чернокож на име Джон Кофи, който имаше дарбата да лекува хората, да лишава техните болки и тъга? Понякога ми се желае да бъда като него, само че не мога! Мога обаче да се опитам да оказа помощ със личните сили, с двете си ръце, със сърцето и душата си на този, който има потребност от мен.
Споделям всичко това с Вас и Ви апелирам да ме подкрепите. Мой другар и сътрудник, който безпределно обичам и почитам е в неволя. Преди няколко месеца Георги Войнов получи нечовечен пестник от ориста – диагноза „ рак на белия дроб “. Той е мощен човек с неповторимо възприятие за комизъм и една чаровна усмивка, която като че ли приказва с гласа на Доброто. Но през днешния ден бате Жоро има потребност от нашата помощ.
Обръщам се към всички Вас – тук в България или в чужбина, до които към момента моята дебютна книга „ Побързай “ не е стигнала. До всички тези, които изявиха предпочитание да я имат. Подарихме съвсем целия тираж от 500 бройки, само че към момента имам към 100. Много Ви апелирам, подкрепете ме, като закупите книгата ми! Няма избрана цена. Нека всеки даде толкоз, колкото може да си разреши! Всяка помощ е добре пристигнала! Всички пари ще отидат в поддръжка на лекуването на бате Жоро! За да бъда правилен към Община Пазарджик, която спонсорира издаването на книгата, ги уведомих за тази моя концепция и имам тяхната поддръжка!
На хората в чужбина ще изпратя образец по пощата или някоя куриерска компания. Всеки ще получи книга с подпис, а името му и сумата, която отдели, ще бъдат записани и оповестени от мен!
Моля, подкрепете ме! Нека тези 100 последни бройки на „ Побързай “ бъдат нашите 100 общи крачки по улица „ Надежда “! Бате Жоро го заслужава! ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР