Последната цифра от годината ви на раждане разкрива много за

...
Последната цифра от годината ви на раждане разкрива много за
Коментари Харесай

Последната цифра от годината ви на раждане казва много за вас

Последната цифра от годината ви на раждане разкрива доста за вас

Според китайския календар последната цифра от годината ви на раждане е от огромно значение, защото разкрива доста за вашата персона.

1.Елемент метал (0-1)
Хората, чиято година на раждане приключва на 0 или 1, се нуждаят от персонално пространство. Резервирани са и желаят да са самостоятелни, без да обръщат внимание на препоръките на другите. Вероятно ще постигнете задачите си, защото сте амбициозни.

Въпреки че обожавате лукса и признателността, поверителността оглавява листата ви с цели. Когато става въпрос за взаимоотношения, можете да станете слаби. Можете, също по този начин, да се неуспехите във връзката, в случай че сътрудникът ви не ви оказва помощ и не ви поддържа.

2.Елемент вода (2-3)
Водата е въплъщение на адаптивността. По същия метод вие сте изобретателни, прочувствени и чувствителни. Имате опция да формулирате мнението и възгледите на другите хора с думите си. Вместо да бъдете прекомерно преобладаващ сътрудник, вие ще бъдете контролиращ подобен.

Можете да извършите хората положителни, като им въздействате по успокоителен метод. Това ви оказва помощ да станете привлекателна персона. Въпреки това, от време на време може да изглеждате нерешителни. Уверете се, че хората не одобряват положителната ви природа за даденост.

3.Елемент дърво (4-5)
Кората е една от най-важните елементи на едно дърво, освен тъй като му придава мощ, само че също по този начин му оказва помощ да се оправи с неподходящите метеорологични условия и му придава изящен тип. Хората с години на раждане, завършващи на 4 и 5, ценят просперитета, опита и развиването на знанието. Ще бъде уместно, в случай че определим вашата персона като позитивна, динамична и непрекъснато разрастваща се.

Страхотни сте на работното място, тъй като вашите умения за взимане на решения са извънредно прецизни. Освен това, вие сте добър управител, както и добър уредник. Стремите се да поддържате положителни връзки с приятелите и сътрудниците си и се грижите добре за тях. Винаги се стремите към по-високи цели. Най-хубавото при вас е, че сте уверени и доста се грижите за своите близки. Раздавате се на 100% във всяко отношение. Единственият минус е, че в никакъв случай не си позволявате да продължите напред и да поемете самодейността, което дава късмет на други хора.

4.Елемент огън (6-7)
Огънят символизира действието и пристрастеността. Тези хора са конкурентноспособни, жестоки, импулсивни, нападателни и здрави. Обичат да демонстрират любовта и обичта си към този, който харесват. Склонни са да се любуват на всяка част от връзката и имат безкрайна пристрастеност. Говорейки за професионалния живот, са положителни водачи и желаят да съумеят във всичко.

Тъй като имат мощна персона, са склонни да притеглят вниманието на други хора посредством дейностите си. Единственият минус обаче е, че бързо губят хладнокръвие и желаят всичко да става допустимо най-бързо.

5.Елемент земя (8-9)
Земята е това, което дава живот на хиляди организми, обезпечава нужната непоклатимост, чувство за сигурност и неотстъпчивост, които вършат живота вероятен. Подобно на земята, вие сте толерантен човек. Тъй като вземате решения внимателно, имате явен метод на мислене, който ви прави добър консултант за доста хора. Мъдростта, която имате, оказва помощ на други хора да разкрият същността си и да порастват като персона. Подобно на земята, вие сте доста виновни и лоялни.

Вижте още: Щастие и благосъстояние за 5 зодии през идната година

Решителния ви темперамент ви оказва помощ да съумеете в професионалния живот. Успявате в бизнеса, тъй като не позволявате на страстите ви да ви управляват по никакъв метод. Имате рационален метод към живота. Мразите да ви лъжат, който обичате. Искате вашият сътрудник да ви остане правилен. Вашият обичан става част от живота ви и вие му се доверявате изцяло. Искате обаче да имате цялостен надзор над живота си. Обръщате прекалено много внимание на логиката и не обръщате внимание на интуицията си. Страхувате се от смяната.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР