Последната официална жена до Слави Трифонов вдигна завесата над митичната

...
Последната официална жена до Слави Трифонов вдигна завесата над митичната
Коментари Харесай

Последната официална жена до Слави Трифонов разказа какъв ад е бил животът с него

Последната публична жена до Слави Трифонов подвигна завесата над митичната им връзка 8 години след тяхната дефинитивна разлъка, а това, което разкрива, както може да си визиите, е много любопитно.

Танцьорката Мартина Огнянова, която дълго време бе част от балет " Магаданс "  в " Шоуто на Слави ", се изповяда във видео в обществената мрежа фейсбук, разкривайки неподозирани детайлности за взаимния ѝ живот с Дългия.

" Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Бях с мъж, който беше доста прочут, доста авторитетен. Отстрани изглеждаше прелестно. Той можеше да си разреши всичко, което изиска, в това число и за мен.

7 години имах тази връзка. Всички приятелки към мен желаеха да им се случи същото нещо. Говорили сме си по какъв начин съм се държала, че е станало, за какво съм забавна. Те желаеха непременно да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, тъй като в профил изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови благоприятни условия, въздействие, власт и е прочут.



Помежду си обаче имахме заложени връзки – всеки е в някаква роля, с цел да изградим " прелестния свят " и " прелестния дворец ", в който живеем, а всички в близост споделят: " Уау, ето го съвършенството, и ние желаеме ", стартира описа си Мартина.

" Отстрани изглеждаха по този начин нещата. Аз несъмнено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала състояние. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше по този начин. Имало е доста нощи, в които съм плакала ", продължава с откровения си роман Мартина, разкривайки, че била жертва на непрекъснат надзор и се е налагало да живее напълно по разпоредбите на Трифонов.

" Имала съм терзания, подозрения за качеството на връзката с този човек. Хич не одобрявам ревността, само че от време на време човек усеща, че има нещо, което не е наред. И този конфликт сред това, което чувствам, а не желая да го чувствам.. И другите обстановки. Не става, когато нещо е стъпило единствено на материално ниво… Аз ще направя по този начин, тъй като той желае по този начин. Сега ще отидем на отмора еди-къде си, след това тука ще работим, тук имаме отговорности, там отговорности.

Един подобен свят с график и проект и сякаш не се усещах изморена, само че имаше толкоз нощи, в които съм плакала. И гледах в никакъв случай да не съм сама. Обаче като останеш сам…Те не знаят тези мънички подозрения, обстановки и ние, прикривайки ги от хората, разрешаваме нашият свят да наподобява съвършен за тях ", изповядва се някогашната обичана на Дългия.

" Изживявах си го някак си. Един ден срещнах Коко (бел. ред. – сегашния ѝ мъж). Вече нещата във връзката ми бяха почнали да стават зле. Дълбоко в мен не се усещах въобще добре, макар че на напред във времето всичко изглеждаше обикновено, аз знаех, че не се усещах добре. Отидох да упражнявам бокс в една зала. Коко пристигна да замества треньора ми. Излязохме един път на разходка и до ден сегашен не сме се разделяли ", споделя съвсем през сълзи Мартина.



Към днешна дата Огнянова към този момент не се занимава с танци. С сегашния ѝ мъж Коко към този момент имат три деца, развиват и общ бизнес, обвързван с импорт на задгранични козметични артикули. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, към този момент има две деца от някогашния боксьор. След раздялата с Дългия тя освен бе изхвърлена от балета на шоуто му, само че остана и без жилище и кола, с каквито разполагаше, до момента в който бяха дружно. Сега Мартина живее надалеч по-скромен живот, само че признава, че се усеща повече от щастлива и е срещнала мъжа, за който постоянно е мечтала.

" Чувствам се с него, като че ли ми е не просто обичан, а другар. Можем да приказваме за всичко, споделяме си доста ", прибавя Огнянова за живота си в този момент.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР