Посланикът на САЩ в София Херо Мустафа оцени по достойнство

...
Посланикът на САЩ в София Херо Мустафа оцени по достойнство
Коментари Харесай

Херо Мустафа оцени карикатурите на Комарницки

Посланикът на Съединени американски щати в София Херо Мустафа оцени по достолепие работата на карикатуриста на " Сега " Христо Комарницки. Днес тя се срещна и беседва с него, като изрази високата си оценка за цялостното му творчество, в това число и за многочислените случаи, в които той я е представял в своите политически карикатури.

" Овластяването на самостоятелните гласове – изключително тези, които са сериозни или сатирични – е съществена демократична полезност. Възхищаваме се на Христо Комарницки поради неговото духовитост и за това, че постоянно самоуверено се е противопоставял на властта, като ѝ е показвал несправедливостите и е претендирал смяна - написаха от американското посолство на своята " Facebook " страница. - Възхищаваме се на Христо Комарницки поради неговото духовитост и за това, че постоянно самоуверено се е противопоставял на властта, като ѝ е показвал несправедливостите и е претендирал смяна. "



Комарницки, даже и в този трогателен момент, не изневери на своето кредо и подари на посланика своя подигравка, в която Херо Мустафа е в основната роля, връчвайки огромната премия в категория " корупция ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР