Посланикът на Република България в Република Северна Македония Ангел Ангелов

...
Посланикът на Република България в Република Северна Македония Ангел Ангелов
Коментари Харесай

Добросъседство: България подпомогна социално слаби семейства в Скопие

Посланикът на Република България в Република Северна Македония Ангел Ангелов даде хранителни артикули на 30 обществено слаби фамилии към Центъра за ранни интервенции и лечения за деца с нарушавания от аутистичния набор в Скопие. Това оповестиха от Министерството на външните работи (МВнР).

Посланик Ангелов акцентира, че дарението е част от филантропичната помощ, обезпечена с решение на Министерския съвет на Република България, по самодейност на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Предоставянето на питателните артикули е за подкрепяне на уязвимите публични групи в Република Северна Македония и е съответен израз на солидарността на Република България в изискванията на пандемията на COVID-19.

Благодарност към Република България и дипломат Ангел Ангелов бе от изразена Весна Стояновска, заместител – ръководител на Сдружение „ В мой свят”, основало Центъра в Скопие. Тя акцентира поредния ангажимент на Република България към Сдружението и жителите на Република Северна Македония от уязвимите обществени групи.

Сн. МВнР
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР