Пощенската служба на САЩ ще доставя писма със самоуправляващи се

...
Пощенската служба на САЩ ще доставя писма със самоуправляващи се
Коментари Харесай

Автономни камиони ще заменят пощальоните в САЩ

Пощенската работа на Съединени американски щати ще доставя писма със самоуправляващи се камиони, откакто страната е сключила контракт с компания за самостоятелни транспортни средства за дълги дистанции, заяви Bloomberg.

Писмата и пакетите сред американските градове Финикс и Далас в щата Тексас ще пътуват в самостоятелни камиони на основаната в Сан Диего стартъп компания TuSimple. Пощенската работа в Съединени американски щати отбелязва, че това е образец за въвеждането на нововъведения и вложения в бъдещето. Очакванията са потреблението на самостоятелни камиони да докара до по-високо качество на услугите, стесняване на разноските и понижаване на нездравословните излъчвания във въздуха.

Първоначално TuSimple ще обезпечава водач, който ще следи за сигурността по време на транспорта сред Финикс и Далас през двуседмичния тестови интервал на услугата, също и инженер, който да следи самостоятелните системи. Изпълнителният шеф на TuSimple Чък Прайс означи, че "когато транспортните средства могат да се движат изцяло независимо, тогава услугата ще е доста по-ефективна ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР