Пощенска банка се включва за седма поредна година в социално

...
Пощенска банка се включва за седма поредна година в социално
Коментари Харесай

Пощенска банка се включва в инициативата „Гордея се с труда на моите родители“

Пощенска банка се включва за седма поредна година в обществено виновната самодейност „ Гордея се с труда на моите родители “, която се провежда от Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации. Ученици от втори, трети, четвърти и пети клас от съвсем 30 столични учебни заведения ще посетят централната постройка на финансовата институция, с цел да се срещнат с повече елементи за специалностите и труда на техните родители посредством особено създадени просветителни стратегии. Настоящото издание на плана, който обичайно се провежда на 1 ноември, ще се осъществя в границите на целия месец в отговор на изключителния интерес на деца от над 30 паралелки. 

Експерти от разнообразни ръководства в банката ще споделят забавни обстоятелства за образованието, кариерния си път, насъбрания професионален опит и своята история на триумфа, като ще дадат на учениците скъпи насоки и препоръки за пътя им към мечтаната специалност. Те ще имат опция да опишат на децата и за персоналната си мотивация в избора си на сегашен шеф в лицето на Пощенска банка, която дава отлични благоприятни условия и вероятности за напредък и развиване на капацитета на своите над 3000 чиновници. Децата ще научат доста нова и потребна информация, нужна за бъдещото им кариерно насочване. 

„ Щастливи сме, че сме част от тази огромна и дългогодишна самодейност към този момент седем следващи години. В Пощенска банка корпоративната обществена отговорност с фокус върху образованието и развиването на младежите е водещ приоритет, тъй като имаме вяра, че децата са нашето по-добро на следващия ден. Смятаме, че всеки родител е модел за подражателство и персонален супергерой, по тази причина насочваме старания и сила, с цел да подкрепим този развой на ентусиазъм и мотивираме младите от най-ранна възраст да вземат виновни решения и да вършат съзнателни избори. Личният професионален път се базира на самостоятелните пълномощия и качества, чието развиване подсигурява един непрестанен развой на изключителни кариерни благоприятни условия. С всяко издание на самодейността се надяваме, че прекарването за нашите най-малки посетители е още по-вълнуващо и че съумяваме да им предадем скъп опит и насоки по елементарен и понятен метод “, разясняват от Пощенска банка. 

Програмата „ Гордея се с труда на моите родители “ има за цел да покаже на децата, че трудът е нужда и полезност, че всеки човек е нужен и потребен за обществото, а гъвкавите умения и ученолюбивост са съществена причина за всяка сполучлива персонална и професионална реализация. Инициативата основава още съпричастност с полезностите на труда и напредването в живота, с помощта на персонални качества, качества и насъбрани познания, и дава опция на всяка компания участник да покаже на чиновниците си, че освен те са най-ценният ѝ актив, само че и че прави оценка високо техния принос пред най-важната публика за тях – децата им. 

Инвестициите в устойчивото развиване са главен детайл в активността на Пощенска банка. Основна задача на финансовата институция е да бъде пълностоен участник в процесите, през които минава българското общество, и да подкрепя планове в някои от главните сфери на публичния живот като обучение, просвета, спорт и грижа за околната среда. Сред водещите планове в региона на образованието се отличават огромната самодейност на Пощенска банка в поддръжка на образованието на възпитаници от Националната търговско-банкова гимназия и Частната професионална гимназия по банково дело, търговия и финанси, стратегическите партньорства със СофтУни, интернационалното бизнес учебно заведение INSEAD и Американския университет в България, атрактивната стажантска стратегия на компанията, просветителната стратегия в партньорство с Finance Academy, провеждането на открити уроци като част от самодейността „ Световната седмица на парите “ и др. 

Повече информация за задачата, визията и полезностите на Пощенска банка като водещ шеф, както и за богатата многопластова политика за корпоративна обществена отговорност на институцията, може да бъде открита на www.postbank.bg.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПощенска банка специалности финанси родители ПоследниНай-четениКомпании 36 Пощенска банка се включва в самодейността „ Гордея се с труда на моите родители “ Транспорт 1140 Държавата вкарва 11 нови пътни знака Политика 96 Русия е съгласна да удължи договорката за украинското зърно Бюджет и финанси 1600 Русия изпадна в криза Любопитно 10672 Най-скъпият Мондиал в историята: Цените хвърчат, само че билети и места няма Индустрии 9062 Производителите на електрически автомобили горят пари с огромна скорост Политика 8674 И Швеция блокира България за Шенген Пазари 7752 Голямото съветско петролно катурване набира скорост Всички новиниОще от КомпанииВиж всичкиExe Solar построява цех за 13 млн. лева в Ямбол
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР