Посещението на Зеленски е в духа на посещенията, които той

...
Посещението на Зеленски е в духа на посещенията, които той
Коментари Харесай

Даниел Митов: Визитата на Зеленски е закъсняла

" Посещението на Зеленски е в духа на визитите, които той направи в съвсем всички страни членки на Европейски Съюз и НАТО. В България тази аудиенция е закъсняла ". Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ.

Според него тази намира се случва едвам в този момент поради неразбираемата позиция на служебните кабинети и президента.

" От ден първи знамето на Украйна е в централата на ГЕРБ и ние с всички сили сме оказвали всичката допустима поддръжка на Украйна. Приветстваме визитата на президента на Украйна, надяваме се то да бъде ползотворно, и продължаваме да поддържаме всички вероятни дейности, които ще доведат до сполучливия свършек на тази война в интерес на Украйна, тъй че да може да възвърне териториалната си целокупност ", сподели още Митов.

Проследете с нас визитата на украинския президент у нас

Той изясни, че ще има среща на Зеленски с всички парламентарни групи, подкрепили декларацията за участие на Украйна в НАТО след довеждане докрай на войната. " Спорове има, ние сме наясно какво вършим, какъв е българският народен интерес, а то е да пазим интернационалното право. България има изгода интернационалното право да не бъде разрушено, и ние стоим дружно с Украйна и другите членки на Европейски Съюз и НАТО ", сподели още той.

„ Добре пристигнал в България “, написа тя в обществените мрежи

Даниел Митов разяснява, че би поздравил Зеленски за мъжката му позиция, и за това, че стимулира популацията си, своята страна и бойците на фронта освен да удържат първичните напъни на съветската експанзия, а в този момент и да отвоюват територии.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР