Португалското крило Андре Филипе Монтейро, или по-накратко Укра, е готов

...
Португалското крило Андре Филипе Монтейро, или по-накратко Укра, е готов
Коментари Харесай

Укра готов да подпише с ЦСКА-София срещу 5 пъти по-малко пари

Португалското крило Андре Филипе Монтейро, или по-накратко Укра, е подготвен да направи огромен компромис, единствено и единствено да подпише с ЦСКА-София. Очаква се на " Армията " той да получава 5 пъти по-малко, в сравнение с е получавал в последния си тим - арабския Ал Фатех.

Укра не е играл от април предходната година, когато скъса кръстни връзки на коляното. Сега " алените " вършат поклон, като му дават да тренира с тях, а след направените му голям брой прегледи ще се откри и какво тъкмо е моментното му положение и дали въобще 29-годишният състезател ще стигне до контракт с ЦСКА-София.

Визитката на футболиста, който през вчерашния ден тренираше на цялостни обороти в Сандански, е солидна. Той има 8 мача за Порто, с който завоюва купата, Купата, Суперкупата и Лига Европа през 2011 година. За разлика от своите съотборници Фалкао, Хълк, Жоао Моутиньо и Хамес Родригес, кариерата му не се развива по най-хубавия метод и той е пращан чартърен във Варзим, Олянензе, Брага и Рио Аве. Важно е да се означи, че Укра има и един мач за националния тим на Португалия. Става дума за загуба с 0:2 от Кабо Верде в контрола, играна през 2015 година.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР