Портрет на "минимизирана" версия на британското кралско семейство, който бе

...
Портрет на "минимизирана" версия на британското кралско семейство, който бе
Коментари Харесай

СНИМКАТА на "тримата крале" ли бе последната капка, накарала Хари да избяга

Портрет на "минимизирана " версия на английското кралско семейство, който бе като че ли публикуван, с цел да означи началото на новото десетилетие, ли бе последната капка в чашата на търпението на принц Хари и Меган Маркъл, довела до решението им да се откажат от купите си.

Снимката на Кралицата, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и шестгодишния принц Джордж е направена в тронната зала на Бъкингамския замък на 18 декември, до момента в който херцогът и херцогинята на Съсекс бяха на отмора в Канада.

Кралският сътрудник на ITV Крис Шип разказа по какъв начин портретът може да е бил признат с отрицателни усеща от Съсексови година, в която в миналото неразделният братя продължиха да се отдалечават един от различен, а Меган призна, че ѝ е мъчно да води кралски живот.

"Снимката, която популяризира Бъкингамският замък, бе по случай началото на новото десетилетие. На нея са кралицата и тримата бъдещи крале - имаше и малко тяхно видео с Коледния пудинг.


Не споделям, че те отделят Хари и Меган, тъй като бруталният факт е, че Хари в никакъв случай не е бил част от тази линия на онаследяване, а че по-скоро това е старт на ново десетилетие, в което кралското семейство ще се концентрира най-вече върху бъдещето - Кралицата и тримата ѝ наследници "

На фотографията Кралицата стои най-отпред в бяла рокля със синя брошка, държейки в ръце обичаната си дамска чанта; Джордж е в дълги панталони и бяла риза; Чарлз е в костюм на ресни в морско синьо, а Уилям стои до татко си, сина си и баба си, усмихвайки се в мрачен костюм и синя вратовръзка.

Това е едвам втората фотография, публикувана от кралския двор, на която Нейно Величество и тримата й синове театралничат дружно.

Първата бе публикувана през април 2016 година по случай 90-ия рожден ден на Кралицата. Тя бе принтирана на паметни марки.


Подобна "минимизирана " фотография на кралското семейство бе показана по време на коледната тирада на Кралицата предходната година на фона на клюки, че Чарлз е желал да понижи броя на "работещите членове на кралското семейство ".

Миналата година херцогът на Йорк се отхвърли от обществения живот след пагубното си изявление пред Би Би Си, в което той се опита да изясни връзките си със скандалния педофил Джефри Ъптсейн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР