Порто ще бъде силно мотивиран да победи Ливърпул и "червените"

...
Порто ще бъде силно мотивиран да победи Ливърпул и "червените"
Коментари Харесай

Клоп: Порто ще търси победа и Ливърпул няма право да се отпуска

Порто ще бъде мощно стимулиран да победи Ливърпул и "червените " нямат право да се отпускат, съобщи Юрген Клоп преди предпоследния кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Неговият тим към този момент си завоюва място на осминафиналите и ще играе там като победител в потока си.

В предния мач, през септември, Ливърпул завоюва с 5:1 и Клоп е сигурен, че Порто ще търси възмездие.

"Те нямаха шанс в предния мач, защото бяха без двамата си централни бранители и имаха още една травма при започване на мача. Ние пък вкарахме пет гола и те пристигнаха в идеалния за нас миг. Знаем, че те ще бъдат мощно стимулирани да завоюват последните си два мача, а и също така загубата в Португалия надали е била приятна за тях. Освен това, в случай че завоюват, те сигурно ще останат пред Атлетико на второто място ", сподели Клоп, представен от Ройтерс.

Германецът добави, че халфът Джордан Хендерсън и левият бек Анди Робъртсън са на негово разположение след травми, само че решението за тяхното присъединяване ще бъде взето в минутите преди мача.

"Уважаваме този шампионат и нашия противник, само че на първо време би трябвало да мислим за самите нас, за графика ни и за здравето на личните ни играчите. Хендерсън тренира през вчерашния ден. Не беше на 100 %, само че той може да играе и да прави всичко обикновено. При Робъртсън ситуацията е сходно. Имаме време да мислим ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР