Поредната семейна драма разтърси ефира на Нова ТВ. Баща на

...
Поредната семейна драма разтърси ефира на Нова ТВ. Баща на
Коментари Харесай

Абсурди по БГ: Баща на 10 деца погна доведенета си дъщеря за кражба и иска пари

Поредната фамилна драма раздруса ефира на Нова ТВ. Баща на 10 деца, от разнообразни дами, упрекна доведената си щерка в кражба и изиска пари от нея и майка й, с която не са дружно от години.
Плодовитият Георги, чийто наследник е умрял в казармата преди близо 27 години твърди, че Таня е присвоила парите, които били изплатени като компенсации за нещастието. Ответницата се закани, че в случай че си отвори устата ще прати ищеца за следващ път в пандиза.
„ Майка да пристигна да каже какъв брой пъти я е дупчил. С ножове я е клал, какъв брой пъти я е бил. Тя защо се разведе с него съгласно вас. Да не си разтварям устата и на децата какво аргументи. Аз персонално мога да го вкарам в пандиза “, споделя прочувствено Таня пред Жоро Игнатов в предаването „ Съдебен спор “.
Георги признава, че е посягал на майка й, тъй като когато е бил в казармата тя е ходила по други мъже. Според него двете дами са в комбина. Накарали са го да подпише някакъв документ, с който са сключили съглашение с военните и са прибрали кръвнината за себе си.
„ Алкохолик и блудник! Това е той. Не знам по какъв начин се подлъгах 6 години да пребивавам с него “, твърди някогашната му брачна половинка и добавя, че Георги даже не е участвал на погребението на сина им.
Според двете дами, Георги обича чашката и когато му свършат патите се чуди какво да измисли, с цел да се снабди с някаква сума, предава България Днес.
„ Машинистът е оневинен. Трагедията е избрана като самоубийство. Кръвнина се изплаща, когато има отговорен “, разясни служебният юрист в залата.
Съдя Иван Сотиров отхвърли като безпричинно и недоказано изказванието на Георги и приключи делото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР