Поредната разголена поява на съпругата на Кание Уест - Бианка

...
Поредната разголена поява на съпругата на Кание Уест - Бианка
Коментари Харесай

Бианка Ченсори придружи Кание Уест чисто гола, семейството и приятелите ѝ се ужасиха

Поредната разголена поява на брачната половинка на Кание Уест - Бианка Ченсори, безусловно е провокирала стрес на родителите ѝ, които не можели да я познаят.

Подобно на хиляди консуматори в обществените мрежи, които разкритикуваха държанието на музиканта по отношение на брачната половинка му, майката и бащата на австралийката също били в смут от метода, по който той я управлява.



Чашата преляла откакто тя беше снимана да съпровожда Кание чисто гола, като под транспарантния дъждобран, който носеше, единствено няколко надписа прикриваха гърдите и интимните ѝ части.

" Семейството и приятелите ѝ са ужасени, тъй като нещата стават все по-зле и по-зле. Бианка явно не осъзнава, че това, което облече, е освен непоносимо и дава неприятен образец, само че и евентуално нарушава закона. Междувременно Кание е затрупан с пет ката облекла и до момента в който на брачната половинка му изглеждаше, че ѝ е студено, до момента в който беше гола и увита в найлон, той даже не ѝ предложи една от своите пелерини ", споделя непосредствен до семейство Ченсори.

" Родителите ѝ са извънредно обезпокоени от протичащото се, тъй като не могат да я разпознаят. Тя не би направила това, в случай че по някакъв метод не е следена. Той продължава да го прави, като ѝ замазва очите като ѝ дава повече дялове и благосъстоятелност върху разнообразни планове, които прави, в това число стилната си линия ", добавя още мъжът. 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР