Поредната предизборна среща на кандидата за кмет на община Родопи

...
Поредната предизборна среща на кандидата за кмет на община Родопи
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи Пламен Спасов се срещна с жители на село Брестовица

Поредната предизборна среща на претендента за кмет на община Родопи Пламен Спасов, претендентите за кметове на селата в общината и общинските съветници от ГЕРБ бе с поданици на село Брестовица. На срещата участва и националният представител от ГЕРБ – Пловидв област Запрян Янков.

Домакин на срещата бе претендентът на ГЕРБ за кмет на селото трети мандат Любен Радев. „ Смятам, че не съм Ви предал и през миналите два мандата оправдах вашето доверие. Както всички знаете направихме доста забележими неща и в селото и в общината и желаеме да продължим “. С тези думи Радев се обърна към присъстващите поданици на Брестовица и прилежащите села. По думите му селото има нова ракетна площадка, асфалтирани основни улици, нови тротоари, сменени проблематични отклонения на централния тръбопровод, домакински обществен патронаж, главен ремонт на пенсионерския клуб.

По време на изявлението си Любен Радев изиска за следващ път доверието на съселяните си и даде обещание да продължи да се грижи за по-доброто бъдеще на Брестовица като посочи няколко свои съществени целта за идващия мандат - главен ремонт на улици, ограничения против нерегламентираното мятане на боклуци в землището на селото, рехабилитация на центъра на селото, създаване на нова детска площадка и в допълнение озеленяване, видеонаблюдение. „ Всички ме познавата добре, не съм популист и не давам обещание неизпълними неща, постоянно с моя екип сме работили в полза на Брестовица “, разяснява още Радев. На собствен ред претендентът на ГЕРБ за кмет на общината инж.

Пламен Спасов похвали работата на Радев и съобщи, че доста разчита на него. „ Преди 8 години Любен Радев бе един от най-младите кметове, само че през годините натрупа доста управнически опит и със сърце и душа се раздаде и работи за богатството на Брестовица. За нас най-важни са хората и тяхното благополучие, по тази причина желаеме да продължим да приключим започнатото “, бе безапелационен Пламен Спасов. „ Сигурно към този момент сте не запомнили, само че преди 8 години това беше една западнала община. При ръководството на Пламен Спасов и екипа от кметове и общински съветници от ГЕРБ обаче, тя се трансформира в разрастваща се и красива. За това Ви приканвам да ни дадете още един късмет, да довършим всичко, което започнахме през миналия мандат, сподели пред брестовичани националният представител Запрян Янков. Той посочи, че ГЕРБ води както нормално, положителна и обърната към хората акция и демонстрира това, което е действително свършено в общините, без неистини и празни обещания.

В края на срещата Запрян Янков, Любен Радев и инж. Пламен Спасов поеха ангажимент, в случай че Брестовица още веднъж избере ГЕРБ, в новия мандат де бъде изработен главен ремонт на съблекалните на градския стадион.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР