Поредната атака срещу спешно отделение – този път в болницата

...
Поредната атака срещу спешно отделение – този път в болницата
Коментари Харесай

По думите на медицинска сестра след нападение в болницата в Перник - охраната спяла

Поредната офанзива против незабавно поделение – този път в болничното заведение в Перник, има и следващ неуместен ракурс. Оказва се, че нападателният мъж – 37-годишен, който е изпотрошил незабавният кабинет, е съумял да стигне, тъй като личният състав не могъл да натисне паник бутона и да разсъни защитата.
Пред Нова телевизия здравната сестра Мая Алексова, която е била на промяна, твърди, че в случай че е била в кабинета, е щяла да бъде пребита до гибел. Мъжът е съумял да вдигне и преобърне операционна маса, тежаща над 100 кг, споделя Алексова.
Медицинската сестра била отвън кабинета, само че видяла по какъв начин мъжът идва, последвала го, питала го къде отива, само че той не дал отговор, а отишъл в незабавния кабинет и почнал да чупи. Паникьосаната сестра отишла при зданието на защитата, която не реагирала въобще бързо, въпреки тя да удряла мощно по вратата. Чак след известно време защитата отворила, " почна да си търси телефона, да звъни на охранителите ", откакто и друго здравно лице дотичало и почнало да вика да се обадят на полиция.
Боя се да работя, тъй като защитата стои в заключено помещение и гледа камерите. Директорът ни изясни при едно друго нахлуване, че защитата е с цел да се пази имуществото – в този момент не го опази, съобщи Алексова и се оплака, че нощната промяна в пернишката болница коства 26 стотинки.
Нападателят се оказал дрогиран. Той е постъпил в болничното заведение, след случай на побой. Побойникът е пристигнал на обзор, откакто в болничното заведение постъпил " родственик " със строшен нос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР