Поредна снимка на президента Румен Радев се разпространява лавинообразно в

...
Поредна снимка на президента Румен Радев се разпространява лавинообразно в
Коментари Харесай

Хвалят президента за скромността му, съпругата му се стяга за срещата с Макрон

Поредна фотография на президента Румен Радев се популяризира лавинообразно в обществените мрежи. Кадърът е споделен от мъж, който споделя, че е бил в същия ресторант, в който е вечерял и президентът.

Снимката на семейство Радеви, за която всички приказват (СНИМКА)
 
" Тази вечер е президентска! Това е моят президент. Дойде в ресторанта, в който съм и аз довечера, без звук и пищност. Изненада всички със невзискателност и почтено държание. Здрависа се с нас и седна на близка маса сред хората. Сред народа... Такива би трябвало да са нашите политици ", написа под фотографията мъжът. Мнозина разясниха одобрително инцидентната среща и похвалиха президента за държанието му.
 
От фрагмента се вижда, че президентът е избрал неофициално облекло-риза със запретнати ръкави и дънки. Мерките за сигурността му обаче не са подценени, защото на назад във времето се вижда мъж със слушалка в ухото, вероятно част от защитата на президента.

Трескава подготовка за визитата на Макрон. С какво ще се забавляват първите дами?
 
В мрежата се появиха и фотоси на брачната половинка на Радев-Десислава. От тях е видно, че първата дама се приготвя за идната на следващия ден среща с Бриджит Макрон. Вече бе оповестено, че двете ще създадат обиколка на Ботаническата градина в Балчик.
 
Във Фейсбук бе оповестен кадър, който демонстрира, че Радева към този момент е в Балчик и е разгледала локална изложба. Първата дама още веднъж е заложила на семпла визия-рокля в бежови и речни нюанси и огромна, кафява чанта.

ВИЖТЕ КАК ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПЪРВАТА ДАМА СЪЧЕТАВАТ ТОАЛЕТИТЕ СИ НА РАЗЛИЧНИ СЪБИТИЯ
  По тематиката Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша (СНИМКИ) Първата дама придружи президента в Гърция, блесна с елегантна и семпла рокля (СНИМКИ) Десислава Радева, Мелания Тръмп и Бриджит Макрон в музей в Брюксел (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР