Поредна лична драма се стовари върху перничанката Ива Давидова. След

...
Поредна лична драма се стовари върху перничанката Ива Давидова. След
Коментари Харесай

Ива Давидова би шута на втория си съпруг заради изневярата му

Поредна персонална драма се стовари върху перничанката Ива Давидова. След като се омъжи за повторно, певицата се оказа в ролята на рогоноската.

Докато Ива се грижила за щерка им Валена в България, брачният партньор й се разнообразявал по мъжки с други дами – настояват близки до певицата. Причината за раздора в фамилията им обаче станала мимолетна задявка, от страна на брачна половинка на Ива, която по-късно се трансформирала в извънбрачна дълга връзка.

Ива и Димо в деня на сватбата им, а на втората фотография е новата му жена в Германия  

Забежката на Димо, който от дълги години живее и работи в Мюнхен, се оказала много по-възрастна от него жена, на към 40 плюс, която е чистачка в същия град.

Радостина, под чийто покрив към този момент живее и мъжът на Ива Давидова, била разведена, имала 3 деца и обитавала общинско немско жилище дружно с майка си. По думите на близки до националната певица, Ива не може да преживее обстоятелството, че мъжът, който й се кълнял в обич, почнал да си „ го поставя ” с непозната жена, до момента в който тя се грижела за едвам новородената им щерка.

 undefined

Димо и любовницата му в Германия 

Но най-шокиращото от всичко било, че точно любовницата на мъжа й признала за тяхната извънбрачна връзка. Отначало Давидова си мислела, че това е някаква смешка, до момента в който не получила от новата му обичана общи техни фотоси в символ на достоверността на думите й.

 undefined

Отново Димо с новата си жена 

Ива незабавно потърсила сметка на благоверния си, който в началото отричал, само че след това признал, че в живота му има друга жена. Това довело до незабавното подване на молба за бракоразвод от страна на националната певица. „ Тя е фантом – не се храни и не спи, непрекъснато работи, с цел да обезпечи прехраната на щерка си. Откакто е с любовницата си, мъжът й не е изискал нито един път да види щерка си, нито да й купи нещо ” – описват съграждани на Ива Давидова.

 undefined

Скрийншотове на Ива Давидова и любовницата на брачна половинка й

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР