Поредица от прочути с красотата си български партнират на Сашо

...
Поредица от прочути с красотата си български партнират на Сашо
Коментари Харесай

Евелин Костова провери мъжеството на Сашо Кадиев

Поредица от фамозни с хубостта си български партнират на Сашо Кадиев тази седмица в предаването на “Преди обед ” по bTV. 

След като в понеделник мястото на Деси Стоянова беше заето от синоптичката Натали Трифонова, във вторник до Сашо седна актрисата Евелин Костова.

Още влизайки в студиото, тя провокира мъжествеността на водещия.

Костова донесе на Кадиев паничка с люти чушки от родния си Перник. Тя го провокира да отхапе някоя от тях, с цел да се види какъв брой устоя на това кулинарно предизвикателство. За да не излезе като офанзива към Сашо, тя също захапа една от чушките.

Само след секунда и двамата се запревиваха, тъй като се оказаха крепко подлютени. Екипът незабавно потегли да пуска анонса за тематиките на предаването, с цел да могат водещите да поемат мирис и да пият вода.

Сашо Кадиев, който прозорливо изплю, каквото беше отхапал, въпреки всичко съумя да вкара един анекдот за Перник, с цел да си го върне на колежката: “Защо децата в Перник обичат да им бият инжекции? Защото памучето им мирише на баща ”.

Евелин Костова някак си преглътна обидната смешка, може би тъй като още и лютеше в устата.

Тя обаче въобще не си затрая, когато Кадиев я назова Ева. Актрисата очевидно не обича името ѝ да се съкратява по този метод. “Пролича си, че не си от околните ми хора ”, сряза Евелин сътрудника си, с който другояче са се снимали дружно в киното, написа blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР