Пореден запой съсипа детска площадка в Пловдив. След тежък уикенд

...
Пореден запой съсипа детска площадка в Пловдив. След тежък уикенд
Коментари Харесай

Ако искате още едно такова поколение да изгражда Пловдив - продължавайте в същия дух!

Пореден запой унищожи детска площадка в Пловдив. След тежък уикенд родители заварили пространството на бул. „ Васил Априлов “ 146 в трогателен тип. Мизерията е толкоз огромна, че родители отхвърлят да пуснат децата си да играят на отреденото за тях място.
Прочетете още
Подобни унищожители запои, след които площадката става неизползваема, не са казус. Преди месеци същото място осъмна в сходен тип, а след обява на TrafficNews от „ Чистота “ направиха незабавно почистване.

Днес обаче кошовете за отпадък още веднъж са претъпкани, по земята се търкалят всевъзможни боклуци. Навсякъде хвърчат опаковки от храна, кенчета от алкохол и енергийни питиета, чаши от кафета. Зелените площи са цялостни с фасове.

Явно хорското отвращение не е било за урок на жителите, които от време на време занемаряват пространството. На същите би трябвало да напомним, че в този град и на този свят не са сами. И всяко едно тяхно дейности дава отражение някъде и за някого. В този случай – при децата, които израстват по площадки с сходен тип, и възприемат, че „ огромните “ основават и толерират бедност.

Ако желаете един ден в Пловдив да живее едно цяло потомство, възпитано в сходна „ нормалност “, продължавайте в същия дух!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР