Пореден случай на детска агресия беше заснет и разпространен в

...
Пореден случай на детска агресия беше заснет и разпространен в
Коментари Харесай

Пореден случай на детска агресия: 13-годишно момиче дърпа за косата своя връстничка, удря й шамар и я обижда с нецензурни думи

Пореден случай на детска експанзия беше сниман и публикуван в обществените мрежи от очевидци на багра, които също са деца. В клипа се вижда по какъв начин 13-годишно момиче дърпа за косата своя връстничка, удря й пестник и я наскърбява с нецензурни думи, до момента в който събралата се към тях група деца я предизвиква да продължава с насилието. Това се е случило в Перник.

Нова телевизия се свърза със фамилията на потърпевшото момиче. Родителите му казаха, че са извънредно смутени и прочувствено претрупани от случилото се с детето. Те обясниха, че двете девойки са били в не изключително положителни връзки от известно време.

Според тях експанзията е била предизвикана от обстоятелството, че момичето, което е станало жертва на насилието, е блокирало телефона на другото момиче и на част от децата в клипа.

" Късно вечерта във вторник щерка ми ми сподели клипа, качен в обществените мрежи. Бях шокирана от проявата на експанзия. Още в среднощ звъннах във Второ РПУ. Вчера реализирах контакт и с началника му, който беше осведомен за случая. Той ме увери, че се работи по него и че децата са имали диалози в Детска педагогическа стая. Подготвя се и кореспонденция, която да бъде отнесена в Прокуратурата ", сподели Десислава Стоянова - кмет на кметство " Изток " в Перник. 

Тя осъди проявата на експанзия и уточни, че е уведомила за случилото се и кмета на града.

" Децата би трябвало да имат други полезности, с които да впечатляват своите връстници. Категорично съдя експанзията, без значение на чия територия е тя ", добави Стоянова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР