Пореден случай на дете, което управлява кола, съобщава Нова ТВ.

...
Пореден случай на дете, което управлява кола, съобщава Нова ТВ.
Коментари Харесай

Пореден случай: Дете зад волана, но този път в дипломатически автомобил

Пореден случай на дете, което ръководи кола, оповестява Нова ТВ. Случаят е от София с дипломатически автомобил. На клипа се вижда по какъв начин джип с червен номер минава на червен светофар на три оживени кръстовища в София.

Всичко стартира от „ Княжево “, когато мъжът, снимал видеото е бил подминат от ляво от въпросната кола. Автомобилът се движил в посока „ Симеоновско шосе “. Авторът на видеото потегля след него и подава сигнал на 112 за това, че дете кара автомобила в скута на водача. Детето е било към 5-годишно съгласно Нейко Димитров, който е направил клипа.

„ На „ Симеоновско шосе “ имаше запушване. Слязох, изтичах пред колата и застанах да спре да бяга, до момента в който дойдат органите на реда “, изясни очевидецът.

Нейко Димитров съобщи, че през това време идват патрулки, само че не за рисковото шофиране от дипломатическия автомобил, а поради подаден сигнал против него. Дипломатът е звъннал също на 112, тъй като се почувствал заплашен. Според непотвърдена информация той е от ливанското посолство. От задачата обаче са декларирали, че знаят нищо за случая. В Министерство на вътрешните работи е формирана кореспонденция, открита е самоличността на водача.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР