Пореден случай на агресия на пътя е заснет от улични

...
Пореден случай на агресия на пътя е заснет от улични
Коментари Харесай

Бесен екшън в София, шофьор нарита мъж заради... ВИДЕО

Пореден случай на експанзия на пътя е сниман от улични камери. На фрагментите се вижда по какъв начин на бул. в София мъж отваря вратата на кола и стартира да рита лидера, оповестява Нова телевизия.

На 7 декември Петър Томов стопира до търговски център на бул. „ Арсеналски”, с цел да изчака щерка си и да я прибере. С метода, по който стопира обаче, той пречи на други две коли да преминат. Това вбесява водача на едната и той слиза и го атакува.

„ Първо спря един автомобил с една дама, която стартира да ме ругае. Тогава разбрах, че й преча да мине. Видях, че зад мен има паркомясто и дадох обратно. След което тя потегли.

Веднага по-късно спря различен автомобил, един господин изскочи от него, пристигна отвори ми вратата и стартира да ме рита и удря в главата”, описа Петър Томов. Дъщеря му пристигнала и станала очевидец на случилото се. Томов е подал тъжба в 4 РУП.

Жертва на експанзия на пътя е била и психологът Александра Павлова.

„ Стоейки на червен светофар в колона в запушване, пропуснах лидер от дясна директна да навлезе. Водачът след мен агресира, пристигна и се опита да ме вади от колата”, описа Александра Павлова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР