Пореден скандал взриви къщата на ВИП Брадър. В основата на

...
Пореден скандал взриви къщата на ВИП Брадър. В основата на
Коментари Харесай

Писъци, мъжки сълзи и агресия във ВИП Брадър! Дий и Кирчо на нож, а Динко уплаши всички

Пореден скандал взриви къщата на ВИП Брадър. В основата на цялата простотия беше Мария Нордел, на чиито нападки Кирчо не устоя и реагира остро. Чашата му преля, когато готвачката се обърна към него в женски жанр. В разследване на разправията им Нордел се изниза към спалнята и ревна, а рапъра Дий направи забележка на приятеля си. В разследване на алкохола, или нервите Кирчо избухна и заформи мега скандал.



Заради крясъците и грубите думи Динко реши да вземе нещата в свои ръце. Вместо обаче да въдвори ред по общоприетия метод, ловецът на бежанци хвана една чаша и я счупи в масата. Жените се разпищяха, а Кирчо и Дий скочиха да успокояват побеснелия ямболия.

" Ти не си естествен бе братле, можеше да извадиш окото на някой с това. Нужно ли е да трошиш. Добре ли си? ", подпукаха го и двамата.

Дори нападателната демонстрация на Динко обаче не укроти пристрастеностите посред им и Кирчо изрично съобщи, че се усеща предаден от Дий, който не е застанал на негова страна. След изричането на тези думи се разрева.

" Абе братле няма да се занимавам единствено с тебе цяла вечер бе! Писна ми да ти чувам женския глас! Като не можеш да пиеш няма да пиеш бе! ", удари отново Динко по масата, атакувайки Кирил.

" Ей, няма да ми скачаш, бе! Няма да можеш да се прибереш в Ямбол ", издивя Кирчо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР