Пореден сигнал за шокиращ случай на изборни нарушения. Във Видин

...
Пореден сигнал за шокиращ случай на изборни нарушения. Във Видин
Коментари Харесай

Пребиха и заплашиха с убийство член на СИК във Видин, снимал мъж как гласува многократно

Пореден сигнал за фрапантен случай на изборни нарушавания. Във Видин пребиха член на секционна комисия в ромския квартал в града. Пребитият снимал с телефона си по какъв начин мъж гласоподава няколко пъти. Заради снимането, членът на СИК е пребит по-късно от петима мъже, получил и опасност за живота си.

Всичко стартира в късния следобяд, когато подозрителен гласоподавател минава няколко пъти с желанието да гласоподава.

" Повече бюлетини вкарваха, в сравнение с трябваше. Един човек гласуваше няколко пъти ", показа пребитият Кольо Петров от Нов път.
Мъжът стартира да снима с телефона си цялата обстановка. Малко по-късно получава закани за разпра. А час след изборния ден, заканите се оказват действителност.

" Около 5 индивида бяха, започнаха да ме бият, постановяваха ме 1-2 минути. Преди това споделих на полицията, че съм схванал, че се готви побой против мен, Милчо се споделяше служителят на реда. Каза ми, няма проблем - няма да стане нищо, а то стана противоположното. Влезнаха в секцията и започнаха да ме постановат и да ме пребиват ", описа потърпевшият.

За обстановката към този момент е сезирана полицията във Видин и текат разпити. Обвинени за нападението са към 5 души.

" Разбрах, че са арестувани. Сотир, Гогата и Стефан за арестувани. Сега отивам в болничното заведение с цел да си взема здравно ", добави пребитият член на СИК.

За случая към този момент е подадена тъжба и в прокуратурата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР