Пореден обир на чейндж-бюро в Пазарджик е извършен през изминалата

...
Пореден обир на чейндж-бюро в Пазарджик е извършен през изминалата
Коментари Харесай

Удариха чейндж бюро, свиха 160 000 лева

Пореден грабеж на чейндж-бюро в Пазарджик е осъществен през миналата нощ, написа "Пазарджишка Марица ". Взломено и обрано е обменното бюро на Георги Шарков от село Црънча, намиращо се на бул. "България " в частта сред кръстовището с "Мария Луиза " и кръговото на Марица.

По предварителни данни крадците са се сдобили със сума към 160 000 в лв. и разнообразни валути. Сигнал за обира е подала продавачка от прилежащ магазин, която сутринта е видяла, че вратата на обменното бюро зее. Това се е случило малко след 9 часа, заяви представителят на ОДМВР Мирослав Стоянов. На мястото незабавно са били изпратени екипи.

Криминалистите са създали подробен оглед на мястото на престъплението. Не се знае дали са намерили улики и материални доказателства, както и дактилоскопски следи. Проверяват се и разположените наоколо камери. Крадците са проникнали в обменното бюро откакто са заглушили със особено устройство СОТ-а на ангажираната с защитата на обекта частна компания, научихме от свои източници.

След като са деактивирали СОТ-а обирджиите към този момент са работили необезпокоявани. Взломили са две порти и са разрязали с ъглошлайв металния долап, в който са се съхранявали парите. Преди повече от година, на 20 февруари 2017 година трима маскирани обраха чейндж-бюро на бул. "България " в непосредствена непосредственост до Математическата гимназия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР